Gutshot Straight
%
38

Gutshot Straight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gutshot Straight

Moeite met waar je nou Gutshot Straight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gutshot Straight

Samenvatting

Het ontbreekt Jack Daniel (George Eads) niet aan looks of charmes, maar hij verkwanselt zijn leven en talenten met gokken en drinken. Hij knoopt de eindjes aan elkaar met een klusje hier, een pokeravondje daar, tot de alimentatie voor zijn ex en jonge dochtertje en zijn schulden bij bookmaker Paulie Trunks (Steven Seagal) hem aan de rand van de afgrond brengen. Dan leert hij Duffy kennen, een steenrijke gokker die zich als zijn reddende engel profileert. Helaas raakt Jack verwikkeld in een web van moord en chantage, met Duffy's broer en bloedmooie vrouw als spilfiguren. Wanneer zijn pokermaatjes en zelfs zijn gezin bedreigd worden, zit er voor de wanhopige Jack niets anders op dan zijn kwelgeesten te bestrijden met de grootste gok van zijn leven. Bikkelharde, intrigerende thriller met tal van plotwendingen en heel wat bekende gezichten: George Eads (CSI), AnnaLynne McCord (90210), Stephen Lang (Avatar), Ted Levine (Shutter Island), Steven Seagal (Under Siege), Vinnie Jones (Snatch), Tia Carrere (True Lies) en Fiona Dourif (The Messenger).

Regisseur en acteurs

 • Justin Steele portrait

  Justin Steele

  Director

 • George Eads portait

  George Eads

  Jack

 • Vinnie Jones portait

  Vinnie Jones

  Carl

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Paulie Trunks

 • AnnaLynne McCord portait

  AnnaLynne McCord

  May

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Duffy

 • Ted Levine portait

  Ted Levine

  Lewis

 • Kendra Sue Waldman portait

  Kendra Sue Waldman

  Kitty

Trailers

Gutshot Straight

Benieuwd naar Gutshot Straight? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gutshot Straight kunt bekijken.

Gutshot Straight streamen

Wil je Gutshot Straight streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gutshot Straight gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gutshot Straight downloaden

movies als Gutshot Straight kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gutshot Straight. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gutshot Straight. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gutshot Straight torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gutshot Straight te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gutshot Straight trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gutshot Straight je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!