Gutshot Straight
%
38

Gutshot Straight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gutshot Straight

Moeite met waar je nou Gutshot Straight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gutshot Straight

Samenvatting

Het ontbreekt Jack Daniel (George Eads) niet aan looks of charmes, maar hij verkwanselt zijn leven en talenten met gokken en drinken. Hij knoopt de eindjes aan elkaar met een klusje hier, een pokeravondje daar, tot de alimentatie voor zijn ex en jonge dochtertje en zijn schulden bij bookmaker Paulie Trunks (Steven Seagal) hem aan de rand van de afgrond brengen. Dan leert hij Duffy kennen, een steenrijke gokker die zich als zijn reddende engel profileert. Helaas raakt Jack verwikkeld in een web van moord en chantage, met Duffy's broer en bloedmooie vrouw als spilfiguren. Wanneer zijn pokermaatjes en zelfs zijn gezin bedreigd worden, zit er voor de wanhopige Jack niets anders op dan zijn kwelgeesten te bestrijden met de grootste gok van zijn leven. Bikkelharde, intrigerende thriller met tal van plotwendingen en heel wat bekende gezichten: George Eads (CSI), AnnaLynne McCord (90210), Stephen Lang (Avatar), Ted Levine (Shutter Island), Steven Seagal (Under Siege), Vinnie Jones (Snatch), Tia Carrere (True Lies) en Fiona Dourif (The Messenger).

Regisseur en acteurs

 • Justin Steele portrait

  Justin Steele

  Director

 • George Eads portait

  George Eads

  Jack

 • Vinnie Jones portait

  Vinnie Jones

  Carl

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Paulie Trunks

 • AnnaLynne McCord portait

  AnnaLynne McCord

  May

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Duffy

 • Ted Levine portait

  Ted Levine

  Lewis

 • Kendra Sue Waldman portait

  Kendra Sue Waldman

  Kitty

Trailers

Gutshot Straight

Wil je Gutshot Straight kijken? De movie van Justin Steele uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gutshot Straight op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gutshot Straight met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gutshot Straight downloaden

Het downloaden van Gutshot Straight is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gutshot Straight ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gutshot Straight streamen

Het streamen van Gutshot Straight heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gutshot Straight online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gutshot Straight kijkt. Ideaal!

Gutshot Straight torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gutshot Straight. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gutshot Straight trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gutshot Straight voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.