Gutshot Straight
%
38

Gutshot Straight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gutshot Straight

Moeite met waar je nou Gutshot Straight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gutshot Straight

Samenvatting

Het ontbreekt Jack Daniel (George Eads) niet aan looks of charmes, maar hij verkwanselt zijn leven en talenten met gokken en drinken. Hij knoopt de eindjes aan elkaar met een klusje hier, een pokeravondje daar, tot de alimentatie voor zijn ex en jonge dochtertje en zijn schulden bij bookmaker Paulie Trunks (Steven Seagal) hem aan de rand van de afgrond brengen. Dan leert hij Duffy kennen, een steenrijke gokker die zich als zijn reddende engel profileert. Helaas raakt Jack verwikkeld in een web van moord en chantage, met Duffy's broer en bloedmooie vrouw als spilfiguren. Wanneer zijn pokermaatjes en zelfs zijn gezin bedreigd worden, zit er voor de wanhopige Jack niets anders op dan zijn kwelgeesten te bestrijden met de grootste gok van zijn leven. Bikkelharde, intrigerende thriller met tal van plotwendingen en heel wat bekende gezichten: George Eads (CSI), AnnaLynne McCord (90210), Stephen Lang (Avatar), Ted Levine (Shutter Island), Steven Seagal (Under Siege), Vinnie Jones (Snatch), Tia Carrere (True Lies) en Fiona Dourif (The Messenger).

Regisseur en acteurs

 • Justin Steele portrait

  Justin Steele

  Director

 • George Eads portait

  George Eads

  Jack

 • Vinnie Jones portait

  Vinnie Jones

  Carl

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Paulie Trunks

 • AnnaLynne McCord portait

  AnnaLynne McCord

  May

 • Stephen Lang portait

  Stephen Lang

  Duffy

 • Ted Levine portait

  Ted Levine

  Lewis

 • Kendra Sue Waldman portait

  Kendra Sue Waldman

  Kitty

Trailers

Gutshot Straight

Gutshot Straight streamen

Gutshot Straight streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gutshot Straight downloaden

Zin om Gutshot Straight te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gutshot Straight te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gutshot Straight torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gutshot Straight makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gutshot Straight trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gutshot Straight jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.