GWAR: Phallus in Wonderland
%
73

GWAR: Phallus in Wonderland

Kijk GWAR: Phallus in Wonderland

Moeite met waar je nou GWAR: Phallus in Wonderland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Revolting heavy metal band and The Scumdogs of the Universe, Gwar are about to be wiped off the face of the earth by Edna Granbo, an old hag who cannot stand Gwar and wants them eliminated. She has assembled the Morality Squad to accomplish her task. Their first mission is to steal Gwar lead singer Oderus Urungus's Cuttlefish of Cthulhu. When that is completed, they create Tiny, a super mutant beast whose only point in life is the elimination of Gwar. With their backs against the wall, Gwar and their manager, Sleazy P Martini, begin an all out war against Edna Granbo and her Morality Squad. A video version of Gwar's 1992 album "America Must Be Destroyed." This was Gwar's first commercially released long form video and was nominated for a Grammy in 1993.

GWAR: Phallus in Wonderland

Wil je GWAR: Phallus in Wonderland kijken? De movie vanuit 1992 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om GWAR: Phallus in Wonderland op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om GWAR: Phallus in Wonderland met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

GWAR: Phallus in Wonderland downloaden

Het downloaden van GWAR: Phallus in Wonderland is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je GWAR: Phallus in Wonderland ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

GWAR: Phallus in Wonderland streamen

Het streamen van GWAR: Phallus in Wonderland heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je GWAR: Phallus in Wonderland online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar GWAR: Phallus in Wonderland kijkt. Ideaal!

GWAR: Phallus in Wonderland torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van GWAR: Phallus in Wonderland. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

GWAR: Phallus in Wonderland trailer

Bekijk eerst even de trailer van GWAR: Phallus in Wonderland voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.