Shark Bait
%
42

Shark Bait

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Shark Bait

Moeite met waar je nou Shark Bait moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Shark Bait

Samenvatting

Nadat de vis Pi zijn moeder is kwijtgeraakt, vindt hij onderdak bij de kleurrijke bewoners van het koraalrif. Deze heel kleine, maar dappere held wordt er meteen smoorverliefd op het prachtige visje Cordelia. Maar er liggen kapers op de kust, want Troy, de gemeenste haai in de oceaan, wil ook met Cordelia in zee gaan. Pi probeert met zijn nieuwe vrienden om de gemene Troy te slim af te zijn en tegelijkertijd het hart van Cordelia te veroveren ...

Regisseur en acteurs

 • Howard E. Baker portrait

  Howard E. Baker

  director

 • John Fox portrait

  John Fox

  director

 • Kyung Ho Lee portrait

  Kyung Ho Lee

  director

 • Mel Rodriguez portrait

  Mel Rodriguez

  actor

 • Rob Schneider portrait

  Rob Schneider

  actor

 • Freddie Prinze Jr. portrait

  Freddie Prinze Jr.

  actor

 • Trent Ford portrait

  Trent Ford

  actor

 • Megahn Perry portrait

  Megahn Perry

  actor

 • Dylan Cash portrait

  Dylan Cash

  actor

 • Jimmy Bennett portrait

  Jimmy Bennett

  actor

 • Reedy Gibbs portrait

  Reedy Gibbs

  actor

 • Bruno Alexander portrait

  Bruno Alexander

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

Trailers

Shark Bait

Op zoek naar Shark Bait? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Shark Bait streamen

Het streamen van movies als Shark Bait heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Shark Bait waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Shark Bait dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Shark Bait downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Shark Bait te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Shark Bait torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Shark Bait trailer

Weet je nog niet zeker of Shark Bait jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.