Hadewijch
%
67

Hadewijch

Nu kijken

Kijk Hadewijch

Moeite met waar je nou Hadewijch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hadewijch

Samenvatting

A troubled young woman is thrown out of a convent and forms a relationship with a radical Muslim.

Regisseur en acteurs

 • Bruno Dumont portait

  Bruno Dumont

  Director

 • Julie Sokolowski portait

  Julie Sokolowski

  Céline vel Hadewijch

 • Yassine Salime portrait

  Yassine Salime

  Yassine Chikh

 • Karl Sarafidis portrait

  Karl Sarafidis

  Nassir Chikh

 • David Dewaele portrait

  David Dewaele

  David

 • Brigitte Mayeux-Clerget portrait

  Brigitte Mayeux-Clerget

  La mère supérieure

 • Michelle Ardenne portrait

  Michelle Ardenne

  La prieure

 • Sabrina Lechêne portrait

  Sabrina Lechêne

  La novice

 • Marie Castelain portrait

  Marie Castelain

  La mère de Céline

 • Luc-François Bouyssonie portrait

  Luc-François Bouyssonie

  Le père de Céline

Hadewijch

Zin om Hadewijch lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hadewijch te bekijken voor je op een rijtje.

Hadewijch downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hadewijch downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hadewijch. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hadewijch er ook in SD heel goed uit.

Hadewijch streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hadewijch net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hadewijch hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hadewijch helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hadewijch torrent

Denk je dat je om Hadewijch te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hadewijch trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hadewijch de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.