Hadewijch
%
67

Hadewijch

Nu kijken

Kijk Hadewijch

Moeite met waar je nou Hadewijch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hadewijch

Samenvatting

A troubled young woman is thrown out of a convent and forms a relationship with a radical Muslim.

Regisseur en acteurs

 • Bruno Dumont portait

  Bruno Dumont

  Director

 • Julie Sokolowski portait

  Julie Sokolowski

  Céline vel Hadewijch

 • Yassine Salime portrait

  Yassine Salime

  Yassine Chikh

 • Karl Sarafidis portrait

  Karl Sarafidis

  Nassir Chikh

 • David Dewaele portrait

  David Dewaele

  David

 • Brigitte Mayeux-Clerget portrait

  Brigitte Mayeux-Clerget

  La mère supérieure

 • Michelle Ardenne portrait

  Michelle Ardenne

  La prieure

 • Sabrina Lechêne portrait

  Sabrina Lechêne

  La novice

 • Marie Castelain portrait

  Marie Castelain

  La mère de Céline

 • Luc-François Bouyssonie portrait

  Luc-François Bouyssonie

  Le père de Céline

Hadewijch

Veel gehoord over Hadewijch en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hadewijch heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hadewijch streamen

Wil je Hadewijch, de movie met Julie Sokolowski, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hadewijch zelfs gratis kijken.

Hadewijch downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hadewijch ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hadewijch er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hadewijch torrent

Op zoek naar een torrent van Hadewijch? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hadewijch te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hadewijch trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hadewijch. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.