Hadewijch
7.1

Hadewijch

Nu kijken

Kijk Hadewijch

Moeite met waar je nou Hadewijch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Hadewijch

Samenvatting

A troubled young woman is thrown out of a convent and forms a relationship with a radical Muslim.

Regisseur en acteurs

 • Bruno Dumont portait

  Bruno Dumont

  Director

 • Julie Sokolowski portait

  Julie Sokolowski

  Céline vel Hadewijch

 • Yassine Salime portait

  Yassine Salime

  Yassine Chikh

 • Karl Sarafidis portait

  Karl Sarafidis

  Nassir Chikh

 • David Dewaele portait

  David Dewaele

  David

 • Brigitte Mayeux-Clerget portait

  Brigitte Mayeux-Clerget

  La mère supérieure

 • Michelle Ardenne portait

  Michelle Ardenne

  La prieure

 • Sabrina Lechêne portait

  Sabrina Lechêne

  La novice

 • Marie Castelain portait

  Marie Castelain

  La mère de Céline

 • Luc-François Bouyssonie portait

  Luc-François Bouyssonie

  Le père de Céline

Hadewijch

Wil jij Hadewijch zien? Waarom zou je Hadewijch dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Hadewijch te kunnen zien.

Hadewijch torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Hadewijch! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Hadewijch mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Hadewijch streamen

Er is een kans dat Hadewijch momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Hadewijch met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Hadewijch gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Hadewijch in de bioscoop

Ook Hadewijch laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Hadewijch trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Hadewijch. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.