Hair
%
76

Hair

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hair

Moeite met waar je nou Hair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hair

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Hair draait?

Samenvatting

Boerenzoon Claude uit Oklahoma heeft een oproep voor militaire dienst gekregen en gaat naar New York. Daar komt hij in Central Park een groep een groep hippies tegen en wordt verliefd op de mooie Sheila.

Regisseur en acteurs

 • Miloš Forman portait

  Miloš Forman

  Director

 • John Savage portait

  John Savage

  Claude Hooper Bukowski

 • Treat Williams portait

  Treat Williams

  George Berger

 • Annie Golden portait

  Annie Golden

  Jeannie Ryan

 • Beverly D'Angelo portait

  Beverly D'Angelo

  Sheila Franklin

 • Dorsey Wright portait

  Dorsey Wright

  Lafayette aka Hud

 • Don Dacus portait

  Don Dacus

  Woof

 • Richard Bright portait

  Richard Bright

  Fenton

 • Nicholas Ray portait

  Nicholas Ray

  The General

 • Charlotte Rae portait

  Charlotte Rae

  Lady in Pink

 • Miles Chapin portait

  Miles Chapin

  Steve Wright

 • Michael Jeter portait

  Michael Jeter

  Sheldon

 • Ren Woods portait

  Ren Woods

  "Aquarius" soloist

 • Nell Carter portait

  Nell Carter

  Ain't Got No / White Boys

Trailers

Hair

Benieuwd naar Hair? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hair draait.

Hair in de bioscoop

Hair draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hair.

Hair streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hair te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hair een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hair zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hair torrent

Op zoek naar een torrent van Hair? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hair zonder zorgen.

Hair downloaden

Als Hair binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hair trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hair de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.