Hall Pass
%
59

Hall Pass

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hall Pass

Moeite met waar je nou Hall Pass moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hall Pass

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Best buddies Rick and Fred (Owen Wilson and Jason Sudeikis) have both been married for a long time. They love their wives, but, like some guys, just can't help checking out every other woman who crosses their paths. Fed up with this habitual rubber-necking, their wives (Jenna Fischer and Christina Applegate) take a bold approach to revitalize their marriages by granting their husbands a "hall pass": one week of freedom to do whatever they want, no questions asked. Seven days to see exactly what it is out there they think they're missing...or stop looking once and for all. At first, it sounds like a dream come true for Rick and Fred. But they quickly discover that their expectations of the single life—and themselves—are completely and hilariously out of sync with reality. MPAA Rating: R © 2011 New Line Productions, Inc. All rights reserved.

Regisseur en acteurs

 • Bobby Farrelly portait

  Bobby Farrelly

  Director

 • Peter Farrelly portait

  Peter Farrelly

  Director

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Rick Mills

 • Jason Sudeikis portait

  Jason Sudeikis

  Fred Searing

 • Jenna Fischer portait

  Jenna Fischer

  Maggie Mills

 • Christina Applegate portait

  Christina Applegate

  Grace Searing

 • Nicky Whelan portait

  Nicky Whelan

  Leigh

 • Stephen Merchant portait

  Stephen Merchant

  Gary

 • Bruce Thomas portait

  Bruce Thomas

  Rick Coleman

 • Alexandra Daddario portait

  Alexandra Daddario

  Paige

 • Lauren Bowles portait

  Lauren Bowles

  Britney

 • Richard Jenkins portait

  Richard Jenkins

  Coakley

 • Joy Behar portait

  Joy Behar

  Dr. Lucille "Lucy" Gilbert

 • Daniel Greene portait

  Daniel Greene

  Officer #1

 • Tom Choi portait

  Tom Choi

  Asian Husband

Trailers

Hall Pass

Zin om Hall Pass lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hall Pass te bekijken voor je op een rijtje.

Hall Pass downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hall Pass downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hall Pass. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hall Pass er ook in SD heel goed uit.

Hall Pass streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hall Pass net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hall Pass hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hall Pass helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hall Pass torrent

Denk je dat je om Hall Pass te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hall Pass trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hall Pass de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.