Hammer of the Gods
%
45

Hammer of the Gods

Nu kijken

Kijk Hammer of the Gods

Moeite met waar je nou Hammer of the Gods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hammer of the Gods

Samenvatting

Action epic sees a passionate young man transform into a brutal warrior as he travels the unforgiving landscape in search of his long lost brother Hakan The Ferrocious, whose people are relying on him to restore order to their kingdom.

Regisseur en acteurs

 • Farren Blackburn portrait

  Farren Blackburn

  Director

 • Charlie Bewley portait

  Charlie Bewley

  Steinar

 • Clive Standen portait

  Clive Standen

  Hagen

 • James Cosmo portait

  James Cosmo

  King Bagsecg

 • Elliot Cowan portait

  Elliot Cowan

  Hakan

 • Ivan Kaye portait

  Ivan Kaye

  Ivar

 • Michael Jibson portait

  Michael Jibson

  Grim

 • Guy Flanagan portrait

  Guy Flanagan

  Jokul

 • Theo Barklem-Biggs portait

  Theo Barklem-Biggs

  Vali

 • Glynis Barber portait

  Glynis Barber

  Astrid

 • Alexandra Dowling portait

  Alexandra Dowling

  Agnes

Hammer of the Gods

Benieuwd naar Hammer of the Gods? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hammer of the Gods draait.

Hammer of the Gods in de bioscoop

Hammer of the Gods draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hammer of the Gods.

Hammer of the Gods streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hammer of the Gods te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hammer of the Gods een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hammer of the Gods zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hammer of the Gods torrent

Op zoek naar een torrent van Hammer of the Gods? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hammer of the Gods zonder zorgen.

Hammer of the Gods downloaden

Als Hammer of the Gods binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hammer of the Gods trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hammer of the Gods de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.