Hammer of the Gods
%
45

Hammer of the Gods

Nu kijken

Kijk Hammer of the Gods

Moeite met waar je nou Hammer of the Gods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hammer of the Gods

Samenvatting

Action epic sees a passionate young man transform into a brutal warrior as he travels the unforgiving landscape in search of his long lost brother Hakan The Ferrocious, whose people are relying on him to restore order to their kingdom.

Regisseur en acteurs

 • Farren Blackburn portrait

  Farren Blackburn

  Director

 • Charlie Bewley portait

  Charlie Bewley

  Steinar

 • Clive Standen portait

  Clive Standen

  Hagen

 • James Cosmo portait

  James Cosmo

  King Bagsecg

 • Elliot Cowan portait

  Elliot Cowan

  Hakan

 • Ivan Kaye portait

  Ivan Kaye

  Ivar

 • Michael Jibson portait

  Michael Jibson

  Grim

 • Guy Flanagan portrait

  Guy Flanagan

  Jokul

 • Theo Barklem-Biggs portait

  Theo Barklem-Biggs

  Vali

 • Glynis Barber portait

  Glynis Barber

  Astrid

 • Alexandra Dowling portait

  Alexandra Dowling

  Agnes

Hammer of the Gods

Wil je Hammer of the Gods kijken? De movie van Farren Blackburn uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hammer of the Gods op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hammer of the Gods met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hammer of the Gods downloaden

Het downloaden van Hammer of the Gods is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hammer of the Gods ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hammer of the Gods streamen

Het streamen van Hammer of the Gods heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hammer of the Gods online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hammer of the Gods kijkt. Ideaal!

Hammer of the Gods torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hammer of the Gods. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hammer of the Gods trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hammer of the Gods voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.