Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Solo: A Star Wars Story

Moeite met waar je nou Solo: A Star Wars Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Solo: A Star Wars Story

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Board the Millennium Falcon and journey to a galaxy far, far away in Solo: A Star Wars Story, an epic action adventure with the most beloved scoundrel in the galaxy. Through a series of daring escapades deep within a dark and dangerous criminal underworld, Han Solo befriends his mighty future copilot Chewbacca and meets the notorious gambler Lando Calrissian, in a journey that will set the course of one of the Star Wars saga's most unlikely heroes.

Regisseur en acteurs

 • Phil Lord portait

  Phil Lord

  Director

 • Christopher Miller portait

  Christopher Miller

  Director

 • Alden Ehrenreich portait

  Alden Ehrenreich

  Han Solo

 • Donald Glover portait

  Donald Glover

  Lando Calrissian

 • Emilia Clarke portait

  Emilia Clarke

  Actor

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Actor

Trailers

Solo: A Star Wars Story

Zin om Solo: A Star Wars Story lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Solo: A Star Wars Story te bekijken voor je op een rijtje.

Solo: A Star Wars Story downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Solo: A Star Wars Story downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Solo: A Star Wars Story. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Solo: A Star Wars Story er ook in SD heel goed uit.

Solo: A Star Wars Story streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Solo: A Star Wars Story net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Solo: A Star Wars Story hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Solo: A Star Wars Story helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Solo: A Star Wars Story torrent

Denk je dat je om Solo: A Star Wars Story te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Solo: A Star Wars Story trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Solo: A Star Wars Story de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.