Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Solo: A Star Wars Story

Moeite met waar je nou Solo: A Star Wars Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Solo: A Star Wars Story

Samenvatting

Board the Millennium Falcon and journey to a galaxy far, far away in Solo: A Star Wars Story, an epic action adventure with the most beloved scoundrel in the galaxy. Through a series of daring escapades deep within a dark and dangerous criminal underworld, Han Solo befriends his mighty future copilot Chewbacca and meets the notorious gambler Lando Calrissian, in a journey that will set the course of one of the Star Wars saga's most unlikely heroes.

Regisseur en acteurs

 • Phil Lord portait

  Phil Lord

  Director

 • Christopher Miller portait

  Christopher Miller

  Director

 • Alden Ehrenreich portait

  Alden Ehrenreich

  Han Solo

 • Donald Glover portait

  Donald Glover

  Lando Calrissian

 • Emilia Clarke portait

  Emilia Clarke

  Actor

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Actor

Trailers

Solo: A Star Wars Story

Wil je Solo: A Star Wars Story kijken? De movie van Phil Lord uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Solo: A Star Wars Story op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Solo: A Star Wars Story met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Solo: A Star Wars Story downloaden

Het downloaden van Solo: A Star Wars Story is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Solo: A Star Wars Story ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Solo: A Star Wars Story streamen

Het streamen van Solo: A Star Wars Story heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Solo: A Star Wars Story online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Solo: A Star Wars Story kijkt. Ideaal!

Solo: A Star Wars Story torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Solo: A Star Wars Story. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Solo: A Star Wars Story trailer

Bekijk eerst even de trailer van Solo: A Star Wars Story voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.