Hancock
%
64

Hancock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hancock

Moeite met waar je nou Hancock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hancock

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Hancock is een superheld met bovenmenselijke kracht. Maar hij is verslaafd aan alcohol en richt veel schade aan. De PR-agent Ray Embrey wil Hancock weer populair maken.

Regisseur en acteurs

 • Peter Berg portrait

  Peter Berg

  director

 • Johnny Galecki portrait

  Johnny Galecki

  actor

 • Thomas Lennon portrait

  Thomas Lennon

  actor

 • Maetrix Fitten portrait

  Maetrix Fitten

  actor

 • David Mattey portrait

  David Mattey

  actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  actor

 • Jae Head portrait

  Jae Head

  actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  actor

 • Charlize Theron portrait

  Charlize Theron

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

Trailers

Hancock

Benieuwd naar Hancock? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hancock kunt bekijken.

Hancock streamen

Wil je Hancock streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hancock gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hancock downloaden

movies als Hancock kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hancock. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hancock. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hancock torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hancock te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hancock trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hancock je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!