Hancock
%
64

Hancock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hancock

Moeite met waar je nou Hancock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hancock

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Hancock is een superheld met bovenmenselijke kracht. Maar hij is verslaafd aan alcohol en richt veel schade aan. De PR-agent Ray Embrey wil Hancock weer populair maken.

Regisseur en acteurs

 • Peter Berg portrait

  Peter Berg

  director

 • Johnny Galecki portrait

  Johnny Galecki

  actor

 • Thomas Lennon portrait

  Thomas Lennon

  actor

 • Maetrix Fitten portrait

  Maetrix Fitten

  actor

 • David Mattey portrait

  David Mattey

  actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  actor

 • Jae Head portrait

  Jae Head

  actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  actor

 • Charlize Theron portrait

  Charlize Theron

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

Trailers

Hancock

Zin om Hancock lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hancock te bekijken voor je op een rijtje.

Hancock downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hancock downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hancock. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hancock er ook in SD heel goed uit.

Hancock streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hancock net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hancock hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hancock helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hancock torrent

Denk je dat je om Hancock te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hancock trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hancock de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.