Hands of Steel
%
54

Hands of Steel

Bekijk de trailer

Kijk Hands of Steel

Moeite met waar je nou Hands of Steel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A story about a cyborg who is programmed to kill a scientist who holds the fate of mankind in his hands.

Regisseur en acteurs

 • Sergio Martino portait

  Sergio Martino

  Director

 • Daniel Greene portait

  Daniel Greene

  Paco Queruak

 • Janet Agren portait

  Janet Agren

  Linda

 • Claudio Cassinelli portait

  Claudio Cassinelli

  Peter Howell

 • George Eastman portait

  George Eastman

  Raul Morales

 • John Saxon portait

  John Saxon

  Francis Turner

 • Donald O'Brien portait

  Donald O'Brien

  Professor Olster

 • Andrea Coppola portrait

  Andrea Coppola

  Eddie

 • Darwyn Swalve portrait

  Darwyn Swalve

  Anatola Blanco

 • Amy Werba portrait

  Amy Werba

  Dr. Peckinpah

Trailers

Hands of Steel

Op zoek naar Hands of Steel? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hands of Steel streamen

Het streamen van movies als Hands of Steel heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hands of Steel waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hands of Steel dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hands of Steel downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hands of Steel te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hands of Steel torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hands of Steel trailer

Weet je nog niet zeker of Hands of Steel jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.