Hangman
%
61

Hangman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hangman

Moeite met waar je nou Hangman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hangman

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Hangman draait?

Samenvatting

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Martin portrait

  Johnny Martin

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Detective Archer

 • Karl Urban portait

  Karl Urban

  Detective Ruiney

 • Brittany Snow portait

  Brittany Snow

  Christi Davies

 • Sarah Shahi portait

  Sarah Shahi

  Captain Lisa Watson

 • Michael Papajohn portait

  Michael Papajohn

  Hangman's Father

 • Chelle Ramos portait

  Chelle Ramos

  Joey Truman

 • Michael Rose portait

  Michael Rose

  Peter Rorick

 • Stephanie Enderby portait

  Stephanie Enderby

  Jessica Ruiney

 • Sloane Warren portait

  Sloane Warren

  Dr. Abbey Westlin

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Hangman

Benieuwd naar Hangman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hangman draait.

Hangman in de bioscoop

Hangman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hangman.

Hangman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hangman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hangman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hangman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hangman torrent

Op zoek naar een torrent van Hangman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hangman zonder zorgen.

Hangman downloaden

Als Hangman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hangman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hangman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.