Hangman
%
61

Hangman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hangman

Moeite met waar je nou Hangman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hangman

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Martin portrait

  Johnny Martin

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Detective Archer

 • Karl Urban portait

  Karl Urban

  Detective Ruiney

 • Brittany Snow portait

  Brittany Snow

  Christi Davies

 • Sarah Shahi portait

  Sarah Shahi

  Captain Lisa Watson

 • Michael Papajohn portait

  Michael Papajohn

  Hangman's Father

 • Chelle Ramos portait

  Chelle Ramos

  Joey Truman

 • Michael Rose portait

  Michael Rose

  Peter Rorick

 • Stephanie Enderby portait

  Stephanie Enderby

  Jessica Ruiney

 • Sloane Warren portait

  Sloane Warren

  Dr. Abbey Westlin

Trailers

Hangman

Wil je Hangman kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hangman streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hangman niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hangman zelfs gratis bekijken.

Hangman downloaden

Wil je Hangman ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hangman overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hangman torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hangman is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hangman trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hangman de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.