Hangman
%
61

Hangman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hangman

Moeite met waar je nou Hangman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hangman

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Martin portrait

  Johnny Martin

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Detective Archer

 • Karl Urban portait

  Karl Urban

  Detective Ruiney

 • Brittany Snow portait

  Brittany Snow

  Christi Davies

 • Sarah Shahi portait

  Sarah Shahi

  Captain Lisa Watson

 • Michael Papajohn portait

  Michael Papajohn

  Hangman's Father

 • Chelle Ramos portait

  Chelle Ramos

  Joey Truman

 • Michael Rose portait

  Michael Rose

  Peter Rorick

 • Stephanie Enderby portait

  Stephanie Enderby

  Jessica Ruiney

 • Sloane Warren portait

  Sloane Warren

  Dr. Abbey Westlin

Trailers

Hangman

Veel gehoord over Hangman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hangman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hangman streamen

Wil je Hangman, de movie met Al Pacino, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hangman zelfs gratis kijken.

Hangman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hangman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hangman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hangman torrent

Op zoek naar een torrent van Hangman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hangman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hangman trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hangman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.