Hangman
%
61

Hangman

Bekijk de trailer

Kijk Hangman

Moeite met waar je nou Hangman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Martin portrait

  Johnny Martin

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Detective Archer

 • Karl Urban portait

  Karl Urban

  Detective Ruiney

 • Brittany Snow portait

  Brittany Snow

  Christi Davies

 • Sarah Shahi portait

  Sarah Shahi

  Captain Lisa Watson

 • Michael Papajohn portait

  Michael Papajohn

  Hangman's Father

 • Chelle Ramos portait

  Chelle Ramos

  Joey Truman

 • Michael Rose portait

  Michael Rose

  Peter Rorick

 • Stephanie Enderby portait

  Stephanie Enderby

  Jessica Ruiney

 • Sloane Warren portait

  Sloane Warren

  Dr. Abbey Westlin

Trailers

Hangman

Op zoek naar Hangman? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hangman streamen

Het streamen van movies als Hangman heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hangman waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hangman dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hangman downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hangman te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hangman torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hangman trailer

Weet je nog niet zeker of Hangman jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.