Hanna
%
68

Hanna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hanna

Moeite met waar je nou Hanna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hanna

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Hanna draait?

Samenvatting

De vroegere CIA-agent Erik Heller leidt zijn dochter Hanna in de Finse wildernis op tot een perfecte moordmachine. Op haar 16e verjaardag begint ze aan haar missie door heel Europa om de aartsvijanden van haar vader te vernietigen. Onderweg leert ze haar leeftijdsgenote Sophie en haar familie kennen en komt erachter hoe het leven van een normale tiener eruit ziet.

Regisseur en acteurs

 • Joe Wright portrait

  Joe Wright

  director

 • Vicky Krieps portrait

  Vicky Krieps

  actor

 • Michelle Dockery portrait

  Michelle Dockery

  actor

 • Jessica Barden portrait

  Jessica Barden

  actor

 • Jason Flemyng portrait

  Jason Flemyng

  actor

 • Olivia Williams portrait

  Olivia Williams

  actor

 • Tom Hollander portrait

  Tom Hollander

  actor

 • Eric Bana portrait

  Eric Bana

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Saoirse Ronan portrait

  Saoirse Ronan

  actor

Trailers

Hanna

Benieuwd naar Hanna? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hanna draait.

Hanna in de bioscoop

Hanna draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hanna.

Hanna streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hanna te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hanna een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hanna zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hanna torrent

Op zoek naar een torrent van Hanna? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hanna zonder zorgen.

Hanna downloaden

Als Hanna binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hanna trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hanna de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.