Hanna
%
68

Hanna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hanna

Moeite met waar je nou Hanna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hanna

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De vroegere CIA-agent Erik Heller leidt zijn dochter Hanna in de Finse wildernes op tot een perfecte moordmachine. Op haar 16e verjaardag begint ze aan haar missie door heel Europa om de aartsvijanden van haar vader te vernietigen. Onderweg leert ze haar leeftijdsgenote Sophie en haar familie kennen en komt erachter hoe het leven van een normale tiener eruit ziet.

Regisseur en acteurs

 • Joe Wright portrait

  Joe Wright

  director

 • Vicky Krieps portrait

  Vicky Krieps

  actor

 • Michelle Dockery portrait

  Michelle Dockery

  actor

 • Jessica Barden portrait

  Jessica Barden

  actor

 • Jason Flemyng portrait

  Jason Flemyng

  actor

 • Olivia Williams portrait

  Olivia Williams

  actor

 • Tom Hollander portrait

  Tom Hollander

  actor

 • Eric Bana portrait

  Eric Bana

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Saoirse Ronan portrait

  Saoirse Ronan

  actor

Trailers

Hanna

Veel gehoord over Hanna en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hanna heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hanna streamen

Wil je Hanna, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hanna zelfs gratis kijken.

Hanna downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hanna ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hanna er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hanna torrent

Op zoek naar een torrent van Hanna? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hanna te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hanna trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hanna. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.