Hanna
%
68

Hanna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hanna

Moeite met waar je nou Hanna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hanna

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De vroegere CIA-agent Erik Heller leidt zijn dochter Hanna in de Finse wildernis op tot een perfecte moordmachine. Op haar 16e verjaardag begint ze aan haar missie door heel Europa om de aartsvijanden van haar vader te vernietigen. Onderweg leert ze haar leeftijdsgenote Sophie en haar familie kennen en komt erachter hoe het leven van een normale tiener eruit ziet.

Regisseur en acteurs

 • Joe Wright portrait

  Joe Wright

  director

 • Vicky Krieps portrait

  Vicky Krieps

  actor

 • Michelle Dockery portrait

  Michelle Dockery

  actor

 • Jessica Barden portrait

  Jessica Barden

  actor

 • Jason Flemyng portrait

  Jason Flemyng

  actor

 • Olivia Williams portrait

  Olivia Williams

  actor

 • Tom Hollander portrait

  Tom Hollander

  actor

 • Eric Bana portrait

  Eric Bana

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Saoirse Ronan portrait

  Saoirse Ronan

  actor

Trailers

Hanna

Benieuwd naar Hanna? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hanna kunt bekijken.

Hanna streamen

Wil je Hanna streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hanna gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hanna downloaden

movies als Hanna kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hanna. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hanna. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hanna torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hanna te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hanna trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hanna je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!