Hanna
%
68

Hanna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hanna

Moeite met waar je nou Hanna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hanna

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De vroegere CIA-agent Erik Heller leidt zijn dochter Hanna in de Finse wildernes op tot een perfecte moordmachine. Op haar 16e verjaardag begint ze aan haar missie door heel Europa om de aartsvijanden van haar vader te vernietigen. Onderweg leert ze haar leeftijdsgenote Sophie en haar familie kennen en komt erachter hoe het leven van een normale tiener eruit ziet.

Regisseur en acteurs

 • Joe Wright portrait

  Joe Wright

  director

 • Vicky Krieps portrait

  Vicky Krieps

  actor

 • Michelle Dockery portrait

  Michelle Dockery

  actor

 • Jessica Barden portrait

  Jessica Barden

  actor

 • Jason Flemyng portrait

  Jason Flemyng

  actor

 • Olivia Williams portrait

  Olivia Williams

  actor

 • Tom Hollander portrait

  Tom Hollander

  actor

 • Eric Bana portrait

  Eric Bana

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Saoirse Ronan portrait

  Saoirse Ronan

  actor

Trailers

Hanna

Hanna streamen

Hanna streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hanna downloaden

Zin om Hanna te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hanna te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hanna torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hanna makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hanna trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hanna jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.