Hanna
%
68

Hanna

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hanna

Moeite met waar je nou Hanna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hanna

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De vroegere CIA-agent Erik Heller leidt zijn dochter Hanna in de Finse wildernes op tot een perfecte moordmachine. Op haar 16e verjaardag begint ze aan haar missie door heel Europa om de aartsvijanden van haar vader te vernietigen. Onderweg leert ze haar leeftijdsgenote Sophie en haar familie kennen en komt erachter hoe het leven van een normale tiener eruit ziet.

Regisseur en acteurs

 • Joe Wright portrait

  Joe Wright

  director

 • Vicky Krieps portrait

  Vicky Krieps

  actor

 • Michelle Dockery portrait

  Michelle Dockery

  actor

 • Jessica Barden portrait

  Jessica Barden

  actor

 • Jason Flemyng portrait

  Jason Flemyng

  actor

 • Olivia Williams portrait

  Olivia Williams

  actor

 • Tom Hollander portrait

  Tom Hollander

  actor

 • Eric Bana portrait

  Eric Bana

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Saoirse Ronan portrait

  Saoirse Ronan

  actor

Trailers

Hanna

Wil je Hanna kijken? De movie vanuit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hanna op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hanna met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hanna downloaden

Het downloaden van Hanna is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hanna ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hanna streamen

Het streamen van Hanna heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hanna online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hanna kijkt. Ideaal!

Hanna torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hanna. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hanna trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hanna voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.