De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen
%
40

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Bekijk de trailer

Kijk De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Moeite met waar je nou De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De tweeling Hanni en Nanni hebben absoluut geen zin om de rest van het jaar op een kostschool door te brengen. Het liefste blijven zij thuis met hun vader in Berlijn, maar dat mag niet van hun moeder. Zo eindigen zij dus toch op Lindenhof kostschool, maar ze zijn niet van plan om daar lang te blijven. Ze halen zo veel mogelijk kattenkwaad uit om van school gestuurd te worden. Nanni wordt op een gegeven moment vriendinnen met een leuk groepje meiden en krijgt ze een paard, Pegasus, waar zij voor mag zorgen. Maar Hanni is nog steeds bezig met het uithalen van grapjes, zodat ze naar huis kunnen. Dit is de eerste keer dat de tweeling het niet met elkaar eens is en uit elkaar gaat. Zullen ze ooit nog samenkomen?

Regisseur en acteurs

 • Isabell Šuba portrait

  Isabell Šuba

  Director

 • Laila Meinecke portrait

  Laila Meinecke

  Hanni

 • Rosa Meinecke portrait

  Rosa Meinecke

  Nanni

 • Jessica Schwarz portait

  Jessica Schwarz

  Mutter

 • Sascha Vollmer portrait

  Sascha Vollmer

  Vater

Trailers

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Wil je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen zelfs gratis bekijken.

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen downloaden

Wil je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.