De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen
%
40

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Moeite met waar je nou De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De tweeling Hanni en Nanni hebben absoluut geen zin om de rest van het jaar op een kostschool door te brengen. Het liefste blijven zij thuis met hun vader in Berlijn, maar dat mag niet van hun moeder. Zo eindigen zij dus toch op Lindenhof kostschool, maar ze zijn niet van plan om daar lang te blijven. Ze halen zo veel mogelijk kattenkwaad uit om van school gestuurd te worden. Nanni wordt op een gegeven moment vriendinnen met een leuk groepje meiden en krijgt ze een paard, Pegasus, waar zij voor mag zorgen. Maar Hanni is nog steeds bezig met het uithalen van grapjes, zodat ze naar huis kunnen. Dit is de eerste keer dat de tweeling het niet met elkaar eens is en uit elkaar gaat. Zullen ze ooit nog samenkomen?

Regisseur en acteurs

 • Isabell Šuba portrait

  Isabell Šuba

  Director

 • Laila Meinecke portrait

  Laila Meinecke

  Hanni

 • Rosa Meinecke portrait

  Rosa Meinecke

  Nanni

 • Jessica Schwarz portait

  Jessica Schwarz

  Mutter

 • Sascha Vollmer portrait

  Sascha Vollmer

  Vater

Trailers

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen

Veel gehoord over De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen streamen

Wil je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen, de movie met Laila Meinecke, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen zelfs gratis kijken.

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen torrent

Op zoek naar een torrent van De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De dolle tweeling: Meer dan beste vriendinnen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.