Happily Ever After
%
76

Happily Ever After

Bekijk de trailer

Kijk Happily Ever After

Moeite met waar je nou Happily Ever After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als filmmaakster Tatjana Božić voor de zoveelste keer de liefde van haar leven heeft gevonden en het wederom helemaal mis dreigt te gaan, besluit ze dat het roer om moet. Deze relatie moet slagen! Tatjana reist langs vijf exen in Moskou, Hamburg, Londen en Zagreb om antwoord te vinden op de vraag waarom al haar liefdesrelaties altijd stuk lopen. Met een flinke dosis zelfspot, maar ook met diep doorvoelde passie, ontrafelt ze haar liefdesverleden en confronteert ze haar (ex-)mannen en zichzelf met de complexiteit van het hedendaagse liefhebben. De documentaire is een confronterende, voor iedereen herkenbare, emotionele, maar ook humoristische film waarin de maakster stug door blijft zoeken naar de heilige graal van het liefhebben: het Happily Ever After!

Regisseur en acteurs

  • Tatjana Bozic portrait

    Tatjana Bozic

    Director

Trailers

Happily Ever After

Zin om Happily Ever After lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Happily Ever After te bekijken voor je op een rijtje.

Happily Ever After downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Happily Ever After downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Happily Ever After. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Happily Ever After er ook in SD heel goed uit.

Happily Ever After streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Happily Ever After net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Happily Ever After hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Happily Ever After helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Happily Ever After torrent

Denk je dat je om Happily Ever After te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Happily Ever After trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Happily Ever After de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.