Happily Ever After
%
76

Happily Ever After

Bekijk de trailer

Kijk Happily Ever After

Moeite met waar je nou Happily Ever After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als filmmaakster Tatjana Božić voor de zoveelste keer de liefde van haar leven heeft gevonden en het wederom helemaal mis dreigt te gaan, besluit ze dat het roer om moet. Deze relatie moet slagen! Tatjana reist langs vijf exen in Moskou, Hamburg, Londen en Zagreb om antwoord te vinden op de vraag waarom al haar liefdesrelaties altijd stuk lopen. Met een flinke dosis zelfspot, maar ook met diep doorvoelde passie, ontrafelt ze haar liefdesverleden en confronteert ze haar (ex-)mannen en zichzelf met de complexiteit van het hedendaagse liefhebben. De documentaire is een confronterende, voor iedereen herkenbare, emotionele, maar ook humoristische film waarin de maakster stug door blijft zoeken naar de heilige graal van het liefhebben: het Happily Ever After!

Regisseur en acteurs

  • Tatjana Bozic portrait

    Tatjana Bozic

    Director

Trailers

Happily Ever After

Happily Ever After streamen

Happily Ever After streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Happily Ever After downloaden

Zin om Happily Ever After te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Happily Ever After te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Happily Ever After torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Happily Ever After makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Happily Ever After trailer

Wil je er zeker van zijn dat Happily Ever After jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.