Happily Ever After
%
76

Happily Ever After

Bekijk de trailer

Kijk Happily Ever After

Moeite met waar je nou Happily Ever After moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als filmmaakster Tatjana Božić voor de zoveelste keer de liefde van haar leven heeft gevonden en het wederom helemaal mis dreigt te gaan, besluit ze dat het roer om moet. Deze relatie moet slagen! Tatjana reist langs vijf exen in Moskou, Hamburg, Londen en Zagreb om antwoord te vinden op de vraag waarom al haar liefdesrelaties altijd stuk lopen. Met een flinke dosis zelfspot, maar ook met diep doorvoelde passie, ontrafelt ze haar liefdesverleden en confronteert ze haar (ex-)mannen en zichzelf met de complexiteit van het hedendaagse liefhebben. De documentaire is een confronterende, voor iedereen herkenbare, emotionele, maar ook humoristische film waarin de maakster stug door blijft zoeken naar de heilige graal van het liefhebben: het Happily Ever After!

Regisseur en acteurs

  • Tatjana Bozic portrait

    Tatjana Bozic

    Director

Trailers

Happily Ever After

Benieuwd naar Happily Ever After? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Happily Ever After kunt bekijken.

Happily Ever After streamen

Wil je Happily Ever After streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Happily Ever After gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Happily Ever After downloaden

movies als Happily Ever After kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Happily Ever After. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Happily Ever After. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Happily Ever After torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Happily Ever After te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Happily Ever After trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Happily Ever After je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!