Assepoester en de keukenprins
%
45

Assepoester en de keukenprins

Nu kijken

Kijk Assepoester en de keukenprins

Moeite met waar je nou Assepoester en de keukenprins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester en de keukenprins

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

In Sprookjesland danst Assepoester op het bal, gooit Raponsje haar haren los en staat Doornroosje op het punt gekust te worden. Maar de sprookjeswereld is in gevaar. De wijze Tovenaar die de weegschaal van goed en kwaad in balans houdt, is op vakantie en zijn assistenten Munk en Mambo maken er een zootje van. Daardoor krijgt Frieda, de boze stiefmoeder van Assepoester, de magische toverstaf in handen. Zij wil niets liever dan de macht overnemen in Sprookjesland, de slechteriken laten winnen en alle sprookjes een ongelukkig einde geven. Assepoester belandt van een sprookje in een nachtmerrie. In plaats van te verlangen naar haar knappe prins moet ze wakker worden uit haar droom en een manier vinden om Frieda te stoppen. Ze schiet meteen in actie, geholpen door haar beste vriend Rik en een bonte verzameling van dwergen, feeën, Munk en Mambo. Zal het haar lukken om Sprookjesland te redden?

Assepoester en de keukenprins

Assepoester en de keukenprins streamen

Assepoester en de keukenprins streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Assepoester en de keukenprins downloaden

Zin om Assepoester en de keukenprins te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Assepoester en de keukenprins te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Assepoester en de keukenprins torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Assepoester en de keukenprins makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Assepoester en de keukenprins trailer

Wil je er zeker van zijn dat Assepoester en de keukenprins jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.