Happy
%
72

Happy

Nu kijken

Kijk Happy

Moeite met waar je nou Happy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy

Samenvatting

Happy is a 2011 feature documentary film directed, written, and co-produced by Roko Belic. It explores human happiness through interviews with people from all walks of life in 14 different countries, weaving in the newest findings of positive psychology. Director Roko Belic was originally inspired to create the film after producer/director Tom Shadyac (Liar, Liar, Patch Adams, Bruce Almighty) showed him an article in the New York Times entitled "A New Measure of Well Being From a Happy Little Kingdom". The article ranks the United States as the 23rd happiest country in the world. Shadyac then suggested that Belic make a documentary about happiness. Belic spent several years interviewing over 20 people, ranging from leading happiness researchers to a rickshaw driver in Kolkatta, a family living in a "co-housing community" in Denmark, a woman who was run over by a truck, a Cajun fisherman, and more.

Happy

Benieuwd naar Happy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Happy draait.

Happy in de bioscoop

Happy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Happy.

Happy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Happy te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Happy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Happy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Happy torrent

Op zoek naar een torrent van Happy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Happy zonder zorgen.

Happy downloaden

Als Happy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Happy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Happy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.