Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U

Bekijk de trailer

Kijk Happy Death Day 2U

Moeite met waar je nou Happy Death Day 2U moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Landon portait

  Christopher Landon

  Director

 • Jessica Rothe portait

  Jessica Rothe

  Theresa "Tree" Gelbman

 • Israel Broussard portait

  Israel Broussard

  Carter Davis

 • Phi Vu portait

  Phi Vu

  Ryan Phan

 • Suraj Sharma portait

  Suraj Sharma

  Samar Ghosh

 • Sarah Yarkin portait

  Sarah Yarkin

  Dre Morgan

 • Rachel Matthews portait

  Rachel Matthews

  Danielle Bouseman

 • Ruby Modine portait

  Ruby Modine

  Lori Spengler

Trailers

Happy Death Day 2U

Benieuwd naar Happy Death Day 2U? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Happy Death Day 2U kunt bekijken.

Happy Death Day 2U streamen

Wil je Happy Death Day 2U streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Happy Death Day 2U gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Happy Death Day 2U downloaden

movies als Happy Death Day 2U kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Happy Death Day 2U. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Happy Death Day 2U. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Happy Death Day 2U torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Happy Death Day 2U te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Happy Death Day 2U trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Happy Death Day 2U je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!