Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy Death Day 2U

Moeite met waar je nou Happy Death Day 2U moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Death Day 2U

Samenvatting

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Landon portait

  Christopher Landon

  Director

 • Jessica Rothe portait

  Jessica Rothe

  Theresa "Tree" Gelbman

 • Israel Broussard portait

  Israel Broussard

  Carter Davis

 • Phi Vu portait

  Phi Vu

  Ryan Phan

 • Suraj Sharma portait

  Suraj Sharma

  Samar Ghosh

 • Sarah Yarkin portait

  Sarah Yarkin

  Dre Morgan

 • Rachel Matthews portait

  Rachel Matthews

  Danielle Bouseman

 • Ruby Modine portait

  Ruby Modine

  Lori Spengler

Trailers

Happy Death Day 2U

Benieuwd naar Happy Death Day 2U? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Happy Death Day 2U draait.

Happy Death Day 2U in de bioscoop

Happy Death Day 2U draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Happy Death Day 2U.

Happy Death Day 2U streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Happy Death Day 2U te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Happy Death Day 2U een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Happy Death Day 2U zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Happy Death Day 2U torrent

Op zoek naar een torrent van Happy Death Day 2U? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Happy Death Day 2U zonder zorgen.

Happy Death Day 2U downloaden

Als Happy Death Day 2U binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Happy Death Day 2U trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Happy Death Day 2U de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.