Happy End
%
74

Happy End

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy End

Moeite met waar je nou Happy End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy End

Samenvatting

Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne's broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Actor

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Actor

 • Jean-Louis Trintignant portait

  Jean-Louis Trintignant

  Actor

 • Fantine Harduin portrait

  Fantine Harduin

  Eve

 • Dominique Besnehard portait

  Dominique Besnehard

  Actor

 • Nabiha Akkari portait

  Nabiha Akkari

  Actor

 • Hassam Ghancy portait

  Hassam Ghancy

  Rachid

 • Franck Andrieux portait

  Franck Andrieux

  Actor

 • Jackee Toto portrait

  Jackee Toto

  Migrant

Trailers

Happy End

Happy End streamen

Happy End streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Happy End downloaden

Zin om Happy End te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Happy End te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Happy End torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Happy End makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Happy End trailer

Wil je er zeker van zijn dat Happy End jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.