Happy End
%
74

Happy End

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy End

Moeite met waar je nou Happy End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy End

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Anne Laurent staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader. De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne's broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Actor

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Actor

 • Jean-Louis Trintignant portait

  Jean-Louis Trintignant

  Actor

 • Fantine Harduin portrait

  Fantine Harduin

  Eve

 • Dominique Besnehard portait

  Dominique Besnehard

  Actor

 • Nabiha Akkari portait

  Nabiha Akkari

  Actor

 • Hassam Ghancy portait

  Hassam Ghancy

  Rachid

 • Franck Andrieux portait

  Franck Andrieux

  Actor

 • Jackee Toto portrait

  Jackee Toto

  Migrant

Trailers

Happy End

Wil je Happy End kijken? De movie van Michael Haneke uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Happy End op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Happy End met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Happy End downloaden

Het downloaden van Happy End is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Happy End ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Happy End streamen

Het streamen van Happy End heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Happy End online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Happy End kijkt. Ideaal!

Happy End torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Happy End. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Happy End trailer

Bekijk eerst even de trailer van Happy End voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.