Happy End
%
74

Happy End

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy End

Moeite met waar je nou Happy End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy End

Samenvatting

Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne's broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Actor

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Actor

 • Jean-Louis Trintignant portait

  Jean-Louis Trintignant

  Actor

 • Fantine Harduin portrait

  Fantine Harduin

  Eve

 • Dominique Besnehard portait

  Dominique Besnehard

  Actor

 • Nabiha Akkari portait

  Nabiha Akkari

  Actor

 • Hassam Ghancy portait

  Hassam Ghancy

  Rachid

 • Franck Andrieux portait

  Franck Andrieux

  Actor

 • Jackee Toto portrait

  Jackee Toto

  Migrant

Trailers

Happy End

Zin om Happy End lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Happy End te bekijken voor je op een rijtje.

Happy End downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Happy End downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Happy End. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Happy End er ook in SD heel goed uit.

Happy End streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Happy End net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Happy End hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Happy End helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Happy End torrent

Denk je dat je om Happy End te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Happy End trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Happy End de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.