Happy End
%
74

Happy End

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy End

Moeite met waar je nou Happy End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy End

Samenvatting

Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne's broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Actor

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Actor

 • Jean-Louis Trintignant portait

  Jean-Louis Trintignant

  Actor

 • Fantine Harduin portrait

  Fantine Harduin

  Eve

 • Dominique Besnehard portait

  Dominique Besnehard

  Actor

 • Nabiha Akkari portait

  Nabiha Akkari

  Actor

 • Hassam Ghancy portait

  Hassam Ghancy

  Rachid

 • Franck Andrieux portait

  Franck Andrieux

  Actor

 • Jackee Toto portrait

  Jackee Toto

  Migrant

Trailers

Happy End

Veel gehoord over Happy End en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Happy End heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Happy End streamen

Wil je Happy End, de movie met Isabelle Huppert, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Happy End zelfs gratis kijken.

Happy End downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Happy End ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Happy End er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Happy End torrent

Op zoek naar een torrent van Happy End? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Happy End te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Happy End trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Happy End. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.