Happy Feet
%
65

Happy Feet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy Feet

Moeite met waar je nou Happy Feet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Feet

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In the great nation of Emperor Penguins, deep in Antarctica, you're nobody unless you can sing - which is unfortunate for Mumble (ELIJAH WOOD), who is the worst singer in the world. He is born dancing to his own tune...tap dancing. MPAA Rating: PG (c) 2006 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • George Miller portrait

  George Miller

  director

 • Elizabeth Daily portrait

  Elizabeth Daily

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Nicole Kidman portrait

  Nicole Kidman

  actor

 • Hugh Jackman portrait

  Hugh Jackman

  actor

 • Brittany Murphy portrait

  Brittany Murphy

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Elijah Wood portrait

  Elijah Wood

  actor

Trailers

Happy Feet

Wil je Happy Feet kijken? De movie vanuit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Happy Feet op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Happy Feet met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Happy Feet downloaden

Het downloaden van Happy Feet is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Happy Feet ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Happy Feet streamen

Het streamen van Happy Feet heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Happy Feet online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Happy Feet kijkt. Ideaal!

Happy Feet torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Happy Feet. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Happy Feet trailer

Bekijk eerst even de trailer van Happy Feet voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.