Happy Feet
%
65

Happy Feet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy Feet

Moeite met waar je nou Happy Feet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Feet

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In the great nation of Emperor Penguins, deep in Antarctica, you're nobody unless you can sing - which is unfortunate for Mumble (ELIJAH WOOD), who is the worst singer in the world. He is born dancing to his own tune...tap dancing. MPAA Rating: PG (c) 2006 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • George Miller portrait

  George Miller

  director

 • Elizabeth Daily portrait

  Elizabeth Daily

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Nicole Kidman portrait

  Nicole Kidman

  actor

 • Hugh Jackman portrait

  Hugh Jackman

  actor

 • Brittany Murphy portrait

  Brittany Murphy

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Elijah Wood portrait

  Elijah Wood

  actor

Trailers

Happy Feet

Veel gehoord over Happy Feet en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Happy Feet heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Happy Feet streamen

Wil je Happy Feet, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Happy Feet zelfs gratis kijken.

Happy Feet downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Happy Feet ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Happy Feet er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Happy Feet torrent

Op zoek naar een torrent van Happy Feet? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Happy Feet te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Happy Feet trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Happy Feet. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.