Happy Feet
%
65

Happy Feet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Happy Feet

Moeite met waar je nou Happy Feet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Feet

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Happy Feet draait?

Samenvatting

In the great nation of Emperor Penguins, deep in Antarctica, you're nobody unless you can sing - which is unfortunate for Mumble (ELIJAH WOOD), who is the worst singer in the world. He is born dancing to his own tune...tap dancing. MPAA Rating: PG (c) 2006 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • George Miller portrait

  George Miller

  director

 • Elizabeth Daily portrait

  Elizabeth Daily

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Nicole Kidman portrait

  Nicole Kidman

  actor

 • Hugh Jackman portrait

  Hugh Jackman

  actor

 • Brittany Murphy portrait

  Brittany Murphy

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

 • Elijah Wood portrait

  Elijah Wood

  actor

Trailers

Happy Feet

Benieuwd naar Happy Feet? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Happy Feet draait.

Happy Feet in de bioscoop

Happy Feet draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Happy Feet.

Happy Feet streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Happy Feet te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Happy Feet een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Happy Feet zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Happy Feet torrent

Op zoek naar een torrent van Happy Feet? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Happy Feet zonder zorgen.

Happy Feet downloaden

Als Happy Feet binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Happy Feet trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Happy Feet de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.