Happy New Year
%
52

Happy New Year

Nu kijken

Kijk Happy New Year

Moeite met waar je nou Happy New Year moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy New Year

Samenvatting

Een op wadiamantenrover stelt een bont team samen om tijdens een danswedstrijd in een hotel in Dubai te infiltreren. Maar eerst moeten ze leren dansen.

Regisseur en acteurs

 • Farah Khan portait

  Farah Khan

  Director

 • Shah Rukh Khan portait

  Shah Rukh Khan

  Charlie

 • Deepika Padukone portait

  Deepika Padukone

  Mohini

 • Abhishek Bachchan portait

  Abhishek Bachchan

  Nandu Bhide

 • Jackie Shroff portait

  Jackie Shroff

  Charan Groover

 • Boman Irani portait

  Boman Irani

  Tammy Irani

 • Sonu Sood portait

  Sonu Sood

  Jag

 • Vivaan Shah portrait

  Vivaan Shah

  Rohan

 • Anupam Kher portait

  Anupam Kher

  Manohar Sharma

Happy New Year

Veel gehoord over Happy New Year en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Happy New Year heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Happy New Year streamen

Wil je Happy New Year, de movie met Shah Rukh Khan, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Happy New Year zelfs gratis kijken.

Happy New Year downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Happy New Year ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Happy New Year er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Happy New Year torrent

Op zoek naar een torrent van Happy New Year? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Happy New Year te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Happy New Year trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Happy New Year. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.