Happy Times
%
57

Happy Times

Nu kijken

Kijk Happy Times

Moeite met waar je nou Happy Times moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Times

Samenvatting

Desperate to break up with his clingy girlfriend, a nerdy cartoonist hires a mysterious agency to do the deed. But the agency has unusual methods.

Regisseur en acteurs

 • Luis Javier M. Henaine portrait

  Luis Javier M. Henaine

  Director

 • Luis Arrieta portait

  Luis Arrieta

  Max

 • Cassandra Ciangherotti portait

  Cassandra Ciangherotti

  Monica

 • Miguel Rodarte portait

  Miguel Rodarte

  Dr. Gerardo De Groot

 • Bárbara de Regil portrait

  Bárbara de Regil

  Andrea

 • Humberto Busto portait

  Humberto Busto

  Niko

 • Iván Arana portrait

  Iván Arana

  Rigo

 • Fernando Becerril portait

  Fernando Becerril

  Mr. Villalobos

 • Elizabeth Guindi portrait

  Elizabeth Guindi

  Mrs. Villalobos

 • Roger Cudney portait

  Roger Cudney

  Dr. Guillermo Murray

Happy Times

Op zoek naar Happy Times? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Happy Times streamen

Het streamen van movies als Happy Times heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Happy Times waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Happy Times dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Happy Times downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Happy Times te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Happy Times torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Happy Times trailer

Weet je nog niet zeker of Happy Times jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.