Happy Times
%
57

Happy Times

Nu kijken

Kijk Happy Times

Moeite met waar je nou Happy Times moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Times

Samenvatting

Desperate to break up with his clingy girlfriend, a nerdy cartoonist hires a mysterious agency to do the deed. But the agency has unusual methods.

Regisseur en acteurs

 • Luis Javier M. Henaine portrait

  Luis Javier M. Henaine

  Director

 • Luis Arrieta portait

  Luis Arrieta

  Max

 • Cassandra Ciangherotti portait

  Cassandra Ciangherotti

  Monica

 • Miguel Rodarte portait

  Miguel Rodarte

  Dr. Gerardo De Groot

 • Bárbara de Regil portrait

  Bárbara de Regil

  Andrea

 • Humberto Busto portait

  Humberto Busto

  Niko

 • Iván Arana portrait

  Iván Arana

  Rigo

 • Fernando Becerril portait

  Fernando Becerril

  Mr. Villalobos

 • Elizabeth Guindi portrait

  Elizabeth Guindi

  Mrs. Villalobos

 • Roger Cudney portait

  Roger Cudney

  Dr. Guillermo Murray

Happy Times

Benieuwd naar Happy Times? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Happy Times draait.

Happy Times in de bioscoop

Happy Times draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Happy Times.

Happy Times streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Happy Times te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Happy Times een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Happy Times zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Happy Times torrent

Op zoek naar een torrent van Happy Times? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Happy Times zonder zorgen.

Happy Times downloaden

Als Happy Times binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Happy Times trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Happy Times de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.