Happy Times
%
57

Happy Times

Nu kijken

Kijk Happy Times

Moeite met waar je nou Happy Times moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Happy Times

Samenvatting

Een striptekenaar wil graag breken met zijn plakkerige vriendin en schakelt hiervoor een mysterieus bureau in. Maar het bureau gaat op een ongebruikelijke manier te werk.

Regisseur en acteurs

 • Luis Javier M. Henaine portait

  Luis Javier M. Henaine

  Director

 • Luis Arrieta portait

  Luis Arrieta

  Max

 • Cassandra Ciangherotti portait

  Cassandra Ciangherotti

  Monica

 • Miguel Rodarte portait

  Miguel Rodarte

  Dr. Gerardo De Groot

 • Bárbara de Regil portait

  Bárbara de Regil

  Andrea

 • Humberto Busto portait

  Humberto Busto

  Niko

 • Iván Arana portait

  Iván Arana

  Rigo

 • Fernando Becerril portait

  Fernando Becerril

  Mr. Villalobos

 • Elizabeth Guindi portait

  Elizabeth Guindi

  Mrs. Villalobos

 • Roger Cudney portait

  Roger Cudney

  Dr. Guillermo Murray

Happy Times

Benieuwd naar Happy Times? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Happy Times kunt bekijken.

Happy Times streamen

Wil je Happy Times streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Happy Times gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Happy Times downloaden

movies als Happy Times kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Happy Times. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Happy Times. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Happy Times torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Happy Times te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Happy Times trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Happy Times je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!