Happy Times
%
57

Happy Times

Nu kijken

Kijk Happy Times

Moeite met waar je nou Happy Times moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Happy Times

Samenvatting

Desperate to break up with his clingy girlfriend, a nerdy cartoonist hires a mysterious agency to do the deed. But the agency has unusual methods.

Regisseur en acteurs

 • Luis Javier M. Henaine portrait

  Luis Javier M. Henaine

  Director

 • Luis Arrieta portait

  Luis Arrieta

  Max

 • Cassandra Ciangherotti portait

  Cassandra Ciangherotti

  Monica

 • Miguel Rodarte portait

  Miguel Rodarte

  Dr. Gerardo De Groot

 • Bárbara de Regil portrait

  Bárbara de Regil

  Andrea

 • Humberto Busto portait

  Humberto Busto

  Niko

 • Iván Arana portrait

  Iván Arana

  Rigo

 • Fernando Becerril portait

  Fernando Becerril

  Mr. Villalobos

 • Elizabeth Guindi portrait

  Elizabeth Guindi

  Mrs. Villalobos

 • Roger Cudney portait

  Roger Cudney

  Dr. Guillermo Murray

Happy Times

Zin om Happy Times lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Happy Times te bekijken voor je op een rijtje.

Happy Times downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Happy Times downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Happy Times. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Happy Times er ook in SD heel goed uit.

Happy Times streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Happy Times net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Happy Times hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Happy Times helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Happy Times torrent

Denk je dat je om Happy Times te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Happy Times trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Happy Times de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.