Hard As Nails
%
42

Hard As Nails

Kijk Hard As Nails

Moeite met waar je nou Hard As Nails moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alexi (Allen Scotti) is een agent die undercover werkt bij de Russische maffia. Deze organisatie werkt als coverup in een striptent. Alexi heeft voor een wapendeal gezorgd met de Japanse Maffia en alles loopt gesmeerd tot één lid van de Japanse bende, Takura (Matt Westmore), één van de meisjes van de striptent aanrandt. De zaak loopt helemaal uit de hand en twee onschuldige mensenlevens worden ten einde gebracht. Alexi is het beu en wil niet meer undercover werken voor de Russische maffia, maar Tony (John Timmons), eveneens een politieman, overtuigt hem om door te gaan met de deal, anders zullen er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. De Russische Maffia komt te weten dat Alexi voor de politie werkt en ze forceren één van de strippers, Kat (Kim Yates) om hem dood te schieten. Voor Kat is dit een moeilijk moment want zij houdt van Alexi. Zal zij haar grote liefde om het leven brengen? Of zal ze haar eigen leven opofferen voor hem?

Hard As Nails

Wil je Hard As Nails kijken? De movie vanuit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hard As Nails op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hard As Nails met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hard As Nails downloaden

Het downloaden van Hard As Nails is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hard As Nails ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hard As Nails streamen

Het streamen van Hard As Nails heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hard As Nails online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hard As Nails kijkt. Ideaal!

Hard As Nails torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hard As Nails. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hard As Nails trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hard As Nails voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.