Hard Four
%
63

Hard Four

Bekijk de trailer

Kijk Hard Four

Moeite met waar je nou Hard Four moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When legendary gambler Golden Hands Segal suffers a fatal heart attack at the craps table in Las Vegas, his grandson Freddy Meingold and boyhood pal Spencer Ragusa have less than 24 hours to retrieve the body for burial in New Jersey.

Regisseur en acteurs

 • Charles Dennis portait

  Charles Dennis

  Director

 • Ross Benjamin portait

  Ross Benjamin

  Spencer Ragusa

 • Samuel Gould portait

  Samuel Gould

  Freddy Meingold

 • Charlene Blaine portait

  Charlene Blaine

  Erica Dale

 • Charles Dennis portait

  Charles Dennis

  W.P. Kulakundis

 • Ed Asner portait

  Ed Asner

  Golden Hands Segal

 • Nicole Ansari-Cox portait

  Nicole Ansari-Cox

  Donna Hernandez

 • Rachelle Carson portait

  Rachelle Carson

  Dee Dee Kulakundis

 • Salli Saffioti portait

  Salli Saffioti

  Julie Krieger Goldstein

Trailers

Hard Four

Veel gehoord over Hard Four en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hard Four heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hard Four streamen

Wil je Hard Four, de movie met Ross Benjamin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hard Four zelfs gratis kijken.

Hard Four downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hard Four ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hard Four er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hard Four torrent

Op zoek naar een torrent van Hard Four? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hard Four te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hard Four trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hard Four. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.