Hard Paint
%
75

Hard Paint

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hard Paint

Moeite met waar je nou Hard Paint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hard Paint

Samenvatting

Pedro is een Braziliaanse jongen die als "NeonBoy" zijn geld verdient met dans optredens voor de webcam waarbij hij zich sensueel insmeert met fluoriscerende body paint. Op een dag ziet hij "Boy25" die hem online imiteert. Hij spreekt met hem af en deze ontmoeting verandert zijn leven...

Regisseur en acteurs

 • Marcio Reolon portait

  Marcio Reolon

  Director

 • Filipe Matzembacher portait

  Filipe Matzembacher

  Director

 • Shico Menegat portait

  Shico Menegat

  Pedro

 • Bruno Fernandes portrait

  Bruno Fernandes

  Leo

 • Guega Peixoto portrait

  Guega Peixoto

  Luiza

 • Sandra Dani portait

  Sandra Dani

  Avó

 • Frederico Vasques portrait

  Frederico Vasques

  Beto

Trailers

Hard Paint

Op zoek naar Hard Paint? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hard Paint streamen

Het streamen van movies als Hard Paint heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hard Paint waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hard Paint dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hard Paint downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hard Paint te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hard Paint torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hard Paint trailer

Weet je nog niet zeker of Hard Paint jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.