Hard Paint
%
75

Hard Paint

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hard Paint

Moeite met waar je nou Hard Paint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hard Paint

Samenvatting

Pedro is een Braziliaanse jongen die als "NeonBoy" zijn geld verdient met dans optredens voor de webcam waarbij hij zich sensueel insmeert met fluoriscerende body paint. Op een dag ziet hij "Boy25" die hem online imiteert. Hij spreekt met hem af en deze ontmoeting verandert zijn leven...

Regisseur en acteurs

 • Marcio Reolon portait

  Marcio Reolon

  Director

 • Filipe Matzembacher portait

  Filipe Matzembacher

  Director

 • Shico Menegat portait

  Shico Menegat

  Pedro

 • Bruno Fernandes portrait

  Bruno Fernandes

  Leo

 • Guega Peixoto portrait

  Guega Peixoto

  Luiza

 • Sandra Dani portait

  Sandra Dani

  Avó

 • Frederico Vasques portrait

  Frederico Vasques

  Beto

Trailers

Hard Paint

Wil je Hard Paint kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hard Paint streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hard Paint niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hard Paint zelfs gratis bekijken.

Hard Paint downloaden

Wil je Hard Paint ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hard Paint overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hard Paint torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hard Paint is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hard Paint trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hard Paint de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.