Hard Target
%
61

Hard Target

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hard Target

Moeite met waar je nou Hard Target moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hard Target

Samenvatting

Jean-Claude Van Damme and director John Woo join forces in this thriller about a mercenary who recruits combat veterans for his clients who pay to kill the most challenging prey of all: man.

Regisseur en acteurs

 • John Woo portrait

  John Woo

  director

 • Wilford Brimley portrait

  Wilford Brimley

  actor

 • Marco St. John portrait

  Marco St. John

  actor

 • Eliott Keener portrait

  Eliott Keener

  actor

 • Willie C. Carpenter portrait

  Willie C. Carpenter

  actor

 • Kasi Lemmons portrait

  Kasi Lemmons

  actor

 • Arnold Vosloo portrait

  Arnold Vosloo

  actor

 • Yancy Butler portrait

  Yancy Butler

  actor

 • Lance Henriksen portrait

  Lance Henriksen

  actor

 • Jean-Claude Van Damme portrait

  Jean-Claude Van Damme

  actor

Trailers

Hard Target

Wil je Hard Target kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1993 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hard Target streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hard Target niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hard Target zelfs gratis bekijken.

Hard Target downloaden

Wil je Hard Target ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hard Target overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hard Target torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hard Target is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hard Target trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hard Target de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.