Hard Target
%
61

Hard Target

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hard Target

Moeite met waar je nou Hard Target moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hard Target

Samenvatting

Natasha Binder is in New Orleans op zoek naar haar vader Douglas, die ze voor het laatst zag toen ze zeven jaar oud was. De politie schat de kans klein dat ze hem vindt omdat hij een dakloze is. Natasha laat zich echter niet ontmoedigen en huurt Chance Boudreaux in om haar te helpen. Chance was ooit een gerespecteerd marinier, maar tegenwoordig probeert hij als schipper te overleven. Samen schuimen ze de straten en de louche buurten af, maar Douglas is niet te vinden. Ondertussen heeft de politie zijn verkoolde lichaam gevonden. In het autopsierapport staat dat hij een natuurlijke dood is gestorven, maar Chance kan het tegendeel bewijzen. Vanaf nu heeft Natasha nog één doel : de moordenaars van haar vader zoeken en zich wreken.

Regisseur en acteurs

 • John Woo portrait

  John Woo

  director

 • Wilford Brimley portrait

  Wilford Brimley

  actor

 • Marco St. John portrait

  Marco St. John

  actor

 • Eliott Keener portrait

  Eliott Keener

  actor

 • Willie C. Carpenter portrait

  Willie C. Carpenter

  actor

 • Kasi Lemmons portrait

  Kasi Lemmons

  actor

 • Arnold Vosloo portrait

  Arnold Vosloo

  actor

 • Yancy Butler portrait

  Yancy Butler

  actor

 • Lance Henriksen portrait

  Lance Henriksen

  actor

 • Jean-Claude Van Damme portrait

  Jean-Claude Van Damme

  actor

Trailers

Hard Target

Hard Target streamen

Hard Target streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hard Target downloaden

Zin om Hard Target te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hard Target te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hard Target torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hard Target makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hard Target trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hard Target jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.