Hard Target
%
61

Hard Target

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hard Target

Moeite met waar je nou Hard Target moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hard Target

Samenvatting

Natasha Binder is in New Orleans op zoek naar haar vader Douglas, die ze voor het laatst zag toen ze zeven jaar oud was. De politie schat de kans klein dat ze hem vindt omdat hij een dakloze is. Natasha laat zich echter niet ontmoedigen en huurt Chance Boudreaux in om haar te helpen. Chance was ooit een gerespecteerd marinier, maar tegenwoordig probeert hij als schipper te overleven. Samen schuimen ze de straten en de louche buurten af, maar Douglas is niet te vinden. Ondertussen heeft de politie zijn verkoolde lichaam gevonden. In het autopsierapport staat dat hij een natuurlijke dood is gestorven, maar Chance kan het tegendeel bewijzen. Vanaf nu heeft Natasha nog één doel : de moordenaars van haar vader zoeken en zich wreken.

Regisseur en acteurs

 • John Woo portrait

  John Woo

  director

 • Wilford Brimley portrait

  Wilford Brimley

  actor

 • Marco St. John portrait

  Marco St. John

  actor

 • Eliott Keener portrait

  Eliott Keener

  actor

 • Willie C. Carpenter portrait

  Willie C. Carpenter

  actor

 • Kasi Lemmons portrait

  Kasi Lemmons

  actor

 • Arnold Vosloo portrait

  Arnold Vosloo

  actor

 • Yancy Butler portrait

  Yancy Butler

  actor

 • Lance Henriksen portrait

  Lance Henriksen

  actor

 • Jean-Claude Van Damme portrait

  Jean-Claude Van Damme

  actor

Trailers

Hard Target

Veel gehoord over Hard Target en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hard Target heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hard Target streamen

Wil je Hard Target, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hard Target zelfs gratis kijken.

Hard Target downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hard Target ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hard Target er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hard Target torrent

Op zoek naar een torrent van Hard Target? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hard Target te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hard Target trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hard Target. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.