Harold and Kumar Go to White Castle
%
71

Harold and Kumar Go to White Castle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Harold and Kumar Go to White Castle

Moeite met waar je nou Harold and Kumar Go to White Castle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Harold and Kumar Go to White Castle

Samenvatting

Harold en Kumar zijn twee vrienden die na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie blowend op de bank eindigen. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem: de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar kunnen ze niet meer vinden ...

Regisseur en acteurs

 • Danny Leiner portrait

  Danny Leiner

  director

 • Ethan Embry portrait

  Ethan Embry

  actor

 • Fred Willard portrait

  Fred Willard

  actor

 • Ryan Reynolds portrait

  Ryan Reynolds

  actor

 • Christopher Meloni portrait

  Christopher Meloni

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • David Krumholtz portrait

  David Krumholtz

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Paula Garcés portrait

  Paula Garcés

  actor

 • Kal Penn portrait

  Kal Penn

  actor

 • John Cho portrait

  John Cho

  actor

Trailers

Harold and Kumar Go to White Castle

Op zoek naar Harold and Kumar Go to White Castle? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Harold and Kumar Go to White Castle streamen

Het streamen van movies als Harold and Kumar Go to White Castle heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Harold and Kumar Go to White Castle waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Harold and Kumar Go to White Castle dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Harold and Kumar Go to White Castle downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Harold and Kumar Go to White Castle te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Harold and Kumar Go to White Castle torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Harold and Kumar Go to White Castle trailer

Weet je nog niet zeker of Harold and Kumar Go to White Castle jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.