Harold and Kumar Go to White Castle
%
71

Harold and Kumar Go to White Castle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Harold and Kumar Go to White Castle

Moeite met waar je nou Harold and Kumar Go to White Castle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Harold and Kumar Go to White Castle

Samenvatting

Harold en Kumar zijn twee vrienden die na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie blowend op de bank eindigen. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem: de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar kunnen ze niet meer vinden ...

Regisseur en acteurs

 • Danny Leiner portrait

  Danny Leiner

  director

 • Ethan Embry portrait

  Ethan Embry

  actor

 • Fred Willard portrait

  Fred Willard

  actor

 • Ryan Reynolds portrait

  Ryan Reynolds

  actor

 • Christopher Meloni portrait

  Christopher Meloni

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • David Krumholtz portrait

  David Krumholtz

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Paula Garcés portrait

  Paula Garcés

  actor

 • Kal Penn portrait

  Kal Penn

  actor

 • John Cho portrait

  John Cho

  actor

Trailers

Harold and Kumar Go to White Castle

Wil je Harold and Kumar Go to White Castle kijken? De movie vanuit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Harold and Kumar Go to White Castle op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Harold and Kumar Go to White Castle met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Harold and Kumar Go to White Castle downloaden

Het downloaden van Harold and Kumar Go to White Castle is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Harold and Kumar Go to White Castle ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Harold and Kumar Go to White Castle streamen

Het streamen van Harold and Kumar Go to White Castle heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Harold and Kumar Go to White Castle online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Harold and Kumar Go to White Castle kijkt. Ideaal!

Harold and Kumar Go to White Castle torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Harold and Kumar Go to White Castle. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Harold and Kumar Go to White Castle trailer

Bekijk eerst even de trailer van Harold and Kumar Go to White Castle voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.