Harold and Kumar Go to White Castle
%
71

Harold and Kumar Go to White Castle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Harold and Kumar Go to White Castle

Moeite met waar je nou Harold and Kumar Go to White Castle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Harold and Kumar Go to White Castle

Samenvatting

Harold en Kumar zijn twee vrienden die na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie blowend op de bank eindigen. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem: de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar kunnen ze niet meer vinden ...

Regisseur en acteurs

 • Danny Leiner portrait

  Danny Leiner

  director

 • Ethan Embry portrait

  Ethan Embry

  actor

 • Fred Willard portrait

  Fred Willard

  actor

 • Ryan Reynolds portrait

  Ryan Reynolds

  actor

 • Christopher Meloni portrait

  Christopher Meloni

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • David Krumholtz portrait

  David Krumholtz

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Paula Garcés portrait

  Paula Garcés

  actor

 • Kal Penn portrait

  Kal Penn

  actor

 • John Cho portrait

  John Cho

  actor

Trailers

Harold and Kumar Go to White Castle

Veel gehoord over Harold and Kumar Go to White Castle en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Harold and Kumar Go to White Castle heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Harold and Kumar Go to White Castle streamen

Wil je Harold and Kumar Go to White Castle, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Harold and Kumar Go to White Castle zelfs gratis kijken.

Harold and Kumar Go to White Castle downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Harold and Kumar Go to White Castle ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Harold and Kumar Go to White Castle er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Harold and Kumar Go to White Castle torrent

Op zoek naar een torrent van Harold and Kumar Go to White Castle? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Harold and Kumar Go to White Castle te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Harold and Kumar Go to White Castle trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Harold and Kumar Go to White Castle. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.