Harrison's Flowers
%
71

Harrison's Flowers

Bekijk de trailer

Kijk Harrison's Flowers

Moeite met waar je nou Harrison's Flowers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Harrison Lloyd is een gevierde oorlogsfotograaf. Toch overweegt hij om zijn riskante beroep in te ruilen voor een veiligere baan om meer tijd bij zijn familie te kunnen doorbrengen. Aangemoedigd door collega's neemt hij toch nog een laatste opdracht aan. In 1991 gaat hij naar Kroatië, waar de onrusten al snel ontaarden in een regelrechte burgeroorlog. Een tijdje later krijgt Harrisons vrouw Sarah te horen dat haar man vermist is. Sarah, zelf journaliste, laat haar zoon Cesar achter en vertrekt naar Kroatië om haar echtgenoot te zoeken. Samen met fotografen Eric Kyle en Marc Stevenson trekt ze door het woeste Oost-Europese landschap. De confrontatie met de harde realiteit verandert Sarah's leven voorgoed. Ondertussen zorgt Cesar thuis voor de bloemenserre van zijn vader.

Regisseur en acteurs

 • Elie Chouraqui portait

  Elie Chouraqui

  Director

 • Andie MacDowell portait

  Andie MacDowell

  Sarah Lloyd

 • Elias Koteas portait

  Elias Koteas

  Yeager Pollack

 • Brendan Gleeson portait

  Brendan Gleeson

  Marc Stevenson

 • Adrien Brody portait

  Adrien Brody

  Kyle Morris

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Harrison Lloyd

 • Quinn Shephard portait

  Quinn Shephard

  Margaux Lloyd

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Chris Kumac

 • Alun Armstrong portait

  Alun Armstrong

  Samuel Brubeck

 • Caroline Goodall portait

  Caroline Goodall

  Johanna Pollack

 • Diane Baker portait

  Diane Baker

  Mary Francis

Trailers

Harrison's Flowers

Benieuwd naar Harrison's Flowers? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Harrison's Flowers kunt bekijken.

Harrison's Flowers streamen

Wil je Harrison's Flowers streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Harrison's Flowers gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Harrison's Flowers downloaden

movies als Harrison's Flowers kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Harrison's Flowers. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Harrison's Flowers. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Harrison's Flowers torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Harrison's Flowers te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Harrison's Flowers trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Harrison's Flowers je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!