Harrison's Flowers
%
71

Harrison's Flowers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Harrison's Flowers

Moeite met waar je nou Harrison's Flowers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Harrison's Flowers

Samenvatting

Harrison Lloyd is een gevierde oorlogsfotograaf. Toch overweegt hij om zijn riskante beroep in te ruilen voor een veiligere baan om meer tijd bij zijn familie te kunnen doorbrengen. Aangemoedigd door collega's neemt hij toch nog een laatste opdracht aan. In 1991 gaat hij naar Kroatië, waar de onrusten al snel ontaarden in een regelrechte burgeroorlog. Een tijdje later krijgt Harrisons vrouw Sarah te horen dat haar man vermist is. Sarah, zelf journaliste, laat haar zoon Cesar achter en vertrekt naar Kroatië om haar echtgenoot te zoeken. Samen met fotografen Eric Kyle en Marc Stevenson trekt ze door het woeste Oost-Europese landschap. De confrontatie met de harde realiteit verandert Sarah's leven voorgoed. Ondertussen zorgt Cesar thuis voor de bloemenserre van zijn vader.

Regisseur en acteurs

 • Elie Chouraqui portait

  Elie Chouraqui

  Director

 • Andie MacDowell portait

  Andie MacDowell

  Sarah Lloyd

 • Elias Koteas portait

  Elias Koteas

  Yeager Pollack

 • Brendan Gleeson portait

  Brendan Gleeson

  Marc Stevenson

 • Adrien Brody portait

  Adrien Brody

  Kyle Morris

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Harrison Lloyd

 • Quinn Shephard portait

  Quinn Shephard

  Margaux Lloyd

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Chris Kumac

 • Alun Armstrong portait

  Alun Armstrong

  Samuel Brubeck

 • Caroline Goodall portait

  Caroline Goodall

  Johanna Pollack

 • Diane Baker portait

  Diane Baker

  Mary Francis

Trailers

Harrison's Flowers

Veel gehoord over Harrison's Flowers en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Harrison's Flowers heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Harrison's Flowers streamen

Wil je Harrison's Flowers, de movie met Andie MacDowell, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Harrison's Flowers zelfs gratis kijken.

Harrison's Flowers downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Harrison's Flowers ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Harrison's Flowers er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Harrison's Flowers torrent

Op zoek naar een torrent van Harrison's Flowers? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Harrison's Flowers te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Harrison's Flowers trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Harrison's Flowers. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.