Harrison's Flowers
%
71

Harrison's Flowers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Harrison's Flowers

Moeite met waar je nou Harrison's Flowers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Harrison's Flowers

Samenvatting

Harrison Lloyd is een gevierde oorlogsfotograaf. Toch overweegt hij om zijn riskante beroep in te ruilen voor een veiligere baan om meer tijd bij zijn familie te kunnen doorbrengen. Aangemoedigd door collega's neemt hij toch nog een laatste opdracht aan. In 1991 gaat hij naar Kroatië, waar de onrusten al snel ontaarden in een regelrechte burgeroorlog. Een tijdje later krijgt Harrisons vrouw Sarah te horen dat haar man vermist is. Sarah, zelf journaliste, laat haar zoon Cesar achter en vertrekt naar Kroatië om haar echtgenoot te zoeken. Samen met fotografen Eric Kyle en Marc Stevenson trekt ze door het woeste Oost-Europese landschap. De confrontatie met de harde realiteit verandert Sarah's leven voorgoed. Ondertussen zorgt Cesar thuis voor de bloemenserre van zijn vader.

Regisseur en acteurs

 • Elie Chouraqui portait

  Elie Chouraqui

  Director

 • Andie MacDowell portait

  Andie MacDowell

  Sarah Lloyd

 • Elias Koteas portait

  Elias Koteas

  Yeager Pollack

 • Brendan Gleeson portait

  Brendan Gleeson

  Marc Stevenson

 • Adrien Brody portait

  Adrien Brody

  Kyle Morris

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Harrison Lloyd

 • Quinn Shephard portait

  Quinn Shephard

  Margaux Lloyd

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Chris Kumac

 • Alun Armstrong portait

  Alun Armstrong

  Samuel Brubeck

 • Caroline Goodall portait

  Caroline Goodall

  Johanna Pollack

 • Diane Baker portait

  Diane Baker

  Mary Francis

Trailers

Harrison's Flowers

Wil je Harrison's Flowers kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2000 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Harrison's Flowers streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Harrison's Flowers niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Harrison's Flowers zelfs gratis bekijken.

Harrison's Flowers downloaden

Wil je Harrison's Flowers ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Harrison's Flowers overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Harrison's Flowers torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Harrison's Flowers is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Harrison's Flowers trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Harrison's Flowers de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.