Hart Beat
%
100

Hart Beat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hart Beat

Moeite met waar je nou Hart Beat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hart Beat

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Regisseur en acteurs

  • Hans Somers portrait

    Hans Somers

    Director

Trailers

Hart Beat

Veel gehoord over Hart Beat en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hart Beat heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hart Beat streamen

Wil je Hart Beat, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hart Beat zelfs gratis kijken.

Hart Beat downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hart Beat ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hart Beat er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hart Beat torrent

Op zoek naar een torrent van Hart Beat? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hart Beat te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hart Beat trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hart Beat. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.