Hartenstrijd
%
55

Hartenstrijd

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hartenstrijd

Moeite met waar je nou Hartenstrijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hartenstrijd

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor Tina de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man.

Regisseur en acteurs

 • Janice Pierre portrait

  Janice Pierre

  Director

 • Jennifer Hoffman portait

  Jennifer Hoffman

  Actor

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Miro Kloosterman portrait

  Miro Kloosterman

  Actor

 • Myrthe Hogeterp portrait

  Myrthe Hogeterp

  Actor

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Loek Peters portait

  Loek Peters

  Actor

Trailers

Hartenstrijd

Veel gehoord over Hartenstrijd en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hartenstrijd heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hartenstrijd streamen

Wil je Hartenstrijd, de movie met Jennifer Hoffman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hartenstrijd zelfs gratis kijken.

Hartenstrijd downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hartenstrijd ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hartenstrijd er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hartenstrijd torrent

Op zoek naar een torrent van Hartenstrijd? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hartenstrijd te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hartenstrijd trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hartenstrijd. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.