Hartenstrijd
%
55

Hartenstrijd

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hartenstrijd

Moeite met waar je nou Hartenstrijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hartenstrijd

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun "experiment" denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Regisseur en acteurs

 • Janice Pierre portrait

  Janice Pierre

  Director

 • Jennifer Hoffman portait

  Jennifer Hoffman

  Actor

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Miro Kloosterman portrait

  Miro Kloosterman

  Actor

 • Myrthe Hogeterp portrait

  Myrthe Hogeterp

  Actor

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Loek Peters portait

  Loek Peters

  Actor

Trailers

Hartenstrijd

Hartenstrijd streamen

Hartenstrijd streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hartenstrijd downloaden

Zin om Hartenstrijd te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hartenstrijd te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hartenstrijd torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hartenstrijd makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hartenstrijd trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hartenstrijd jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.