Hartenstrijd
%
55

Hartenstrijd

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hartenstrijd

Moeite met waar je nou Hartenstrijd moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hartenstrijd

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun "experiment" denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Regisseur en acteurs

 • Janice Pierre portrait

  Janice Pierre

  Director

 • Jennifer Hoffman portait

  Jennifer Hoffman

  Actor

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Miro Kloosterman portrait

  Miro Kloosterman

  Actor

 • Myrthe Hogeterp portrait

  Myrthe Hogeterp

  Actor

 • Georgina Verbaan portait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Loek Peters portait

  Loek Peters

  Actor

Trailers

Hartenstrijd

Zin om Hartenstrijd lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hartenstrijd te bekijken voor je op een rijtje.

Hartenstrijd downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hartenstrijd downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hartenstrijd. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hartenstrijd er ook in SD heel goed uit.

Hartenstrijd streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hartenstrijd net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hartenstrijd hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hartenstrijd helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hartenstrijd torrent

Denk je dat je om Hartenstrijd te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hartenstrijd trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hartenstrijd de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.