Stadt Land Fluss
%
67

Stadt Land Fluss

Nu kijken

Kijk Stadt Land Fluss

Moeite met waar je nou Stadt Land Fluss moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stadt Land Fluss

Samenvatting

Breathtaking in its subtle beauty, Harvest is an achingly romantic tale of an innocent but ever increasingly passionate affair that develops between two simple farmhands. Life on a farm is all that sullen teen Marco knows- leading a perfunctory and quiet life of working, going to school and avoiding the advances of girls. However, his self-imposed solitude ends when curly-haired Jakob, rejecting the banking world for farming, arrives to train on the farm. Although initially cautious and tentative with each other, it is soon obvious that the unspoken sexual tension is becoming increasingly hard to resist - something a spontaneous trip to Berlin. Proving that true love can blossom in even the most unlikely of places, Harvest is as rich and rewarding as it is heart-warming.

Regisseur en acteurs

 • Benjamin Cantu portait

  Benjamin Cantu

  Director

 • Lukas Steltner portait

  Lukas Steltner

  Marko

 • Kai Michael Müller portait

  Kai Michael Müller

  Jakob

Stadt Land Fluss

Zin om Stadt Land Fluss lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Stadt Land Fluss te bekijken voor je op een rijtje.

Stadt Land Fluss downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Stadt Land Fluss downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Stadt Land Fluss. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Stadt Land Fluss er ook in SD heel goed uit.

Stadt Land Fluss streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Stadt Land Fluss net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Stadt Land Fluss hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Stadt Land Fluss helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Stadt Land Fluss torrent

Denk je dat je om Stadt Land Fluss te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Stadt Land Fluss trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Stadt Land Fluss de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.