Hashima Project
%
48

Hashima Project

Bekijk de trailer

Kijk Hashima Project

Moeite met waar je nou Hashima Project moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hashima Island was once the most densely populated island but has been a ghost island since 1974. A group of teenagers will now step foot on this island to capture paranormal encounters on tape. On the island, the teenagers are thrilled as they explore. However, their excitement is short-lived. They realize something ominous is creeping up on them and the hair-raising truth unveils through the lens of the camera.

Regisseur en acteurs

 • Piyapan Choopetch portrait

  Piyapan Choopetch

  Director

 • Apinya Sakuljaroensuk portait

  Apinya Sakuljaroensuk

  Nan

 • Pirat Nipitpaisalkul portrait

  Pirat Nipitpaisalkul

  Nick

 • Alexander Rendell portrait

  Alexander Rendell

  Off

 • Sushar Manaying portait

  Sushar Manaying

  May

 • Mek Mekwattana portrait

  Mek Mekwattana

  Dog

 • Shô Nishino portrait

  Shô Nishino

  Miss Miko

Trailers

Hashima Project

Op zoek naar Hashima Project? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hashima Project streamen

Het streamen van movies als Hashima Project heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hashima Project waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hashima Project dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hashima Project downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hashima Project te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hashima Project torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hashima Project trailer

Weet je nog niet zeker of Hashima Project jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.