Hashima Project
%
48

Hashima Project

Bekijk de trailer

Kijk Hashima Project

Moeite met waar je nou Hashima Project moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hashima Island was once the most densely populated island but has been a ghost island since 1974. A group of teenagers will now step foot on this island to capture paranormal encounters on tape. On the island, the teenagers are thrilled as they explore. However, their excitement is short-lived. They realize something ominous is creeping up on them and the hair-raising truth unveils through the lens of the camera.

Regisseur en acteurs

 • Piyapan Choopetch portait

  Piyapan Choopetch

  Director

 • Apinya Sakuljaroensuk portait

  Apinya Sakuljaroensuk

  Nan

 • Pirat Nipitpaisalkul portait

  Pirat Nipitpaisalkul

  Nick

 • Alexander Rendell portait

  Alexander Rendell

  Off

 • Sushar Manaying portait

  Sushar Manaying

  May

 • Mek Mekwattana portait

  Mek Mekwattana

  Dog

 • Shô Nishino portait

  Shô Nishino

  Miss Miko

Trailers

Hashima Project

Hashima Project streamen

Hashima Project streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hashima Project downloaden

Zin om Hashima Project te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hashima Project te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hashima Project torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hashima Project makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hashima Project trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hashima Project jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.