Haunted

Haunted

Nu kijken

Kijk Haunted

Moeite met waar je nou Haunted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haunted

Samenvatting

An aspiring writer pays a visit to his sister to look after her house while she is out of town, but what he finds there is more terrifying than any of the stories he writes.

Regisseur en acteurs

 • Eros D'Antona portrait

  Eros D'Antona

  Director

 • Roberto D'Antona portait

  Roberto D'Antona

  Max

 • Michael Segal portait

  Michael Segal

  Chris

 • David White portrait

  David White

  Professor Sam James

 • Annamaria Lorusso portait

  Annamaria Lorusso

  Anna

 • Diandra Elettra Moscogiuri portait

  Diandra Elettra Moscogiuri

  Liza

Haunted

Op zoek naar Haunted? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Haunted streamen

Het streamen van movies als Haunted heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Haunted waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Haunted dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Haunted downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Haunted te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Haunted torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Haunted trailer

Weet je nog niet zeker of Haunted jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.