Haunted

Haunted

Nu kijken

Kijk Haunted

Moeite met waar je nou Haunted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haunted

Samenvatting

An aspiring writer pays a visit to his sister to look after her house while she is out of town, but what he finds there is more terrifying than any of the stories he writes.

Regisseur en acteurs

 • Eros D'Antona portrait

  Eros D'Antona

  Director

 • Roberto D'Antona portait

  Roberto D'Antona

  Max

 • Michael Segal portait

  Michael Segal

  Chris

 • David White portrait

  David White

  Professor Sam James

 • Annamaria Lorusso portait

  Annamaria Lorusso

  Anna

 • Diandra Elettra Moscogiuri portait

  Diandra Elettra Moscogiuri

  Liza

Haunted

Haunted streamen

Haunted streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Haunted downloaden

Zin om Haunted te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Haunted te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Haunted torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Haunted makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Haunted trailer

Wil je er zeker van zijn dat Haunted jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.