Haunted Honeymoon
%
56

Haunted Honeymoon

Bekijk de trailer

Kijk Haunted Honeymoon

Moeite met waar je nou Haunted Honeymoon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Larry Abbot, speaker in the radio horror shows of Manhattan Mystery Theater wants to marry. For the marriage he takes his fiancée home to the castle where he grew up among his eccentric relatives. His uncle decides that he needs to be cured from a neurotic speech defect and exaggerated bursts of fear: he gives him a shock therapy with palace ghosts.

Regisseur en acteurs

 • Gene Wilder portait

  Gene Wilder

  Director

 • Gene Wilder portait

  Gene Wilder

  Larry Abbot

 • Gilda Radner portait

  Gilda Radner

  Vickie Pearl

 • Dom DeLuise portait

  Dom DeLuise

  Aunt Kate Abbot

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Charles Abbot

 • Eve Ferret portrait

  Eve Ferret

  Sylvia

 • Bryan Pringle portrait

  Bryan Pringle

  Pfister

 • Peter Vaughan portait

  Peter Vaughan

  Uncle Francis Abbot Sr.

 • Paul L. Smith portait

  Paul L. Smith

  Dr. Paul Abbot

 • Jim Carter portait

  Jim Carter

  Montego

 • Roger Ashton-Griffiths portait

  Roger Ashton-Griffiths

  Cousin Francis Jr.

 • Ann Way portrait

  Ann Way

  Rachel

 • Sally Osborne portrait

  Sally Osborne

  Mrs. Abbot

Trailers

Haunted Honeymoon

Zin om Haunted Honeymoon lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Haunted Honeymoon te bekijken voor je op een rijtje.

Haunted Honeymoon downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Haunted Honeymoon downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Haunted Honeymoon. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Haunted Honeymoon er ook in SD heel goed uit.

Haunted Honeymoon streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Haunted Honeymoon net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Haunted Honeymoon hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Haunted Honeymoon helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Haunted Honeymoon torrent

Denk je dat je om Haunted Honeymoon te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Haunted Honeymoon trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Haunted Honeymoon de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.