Haunter
%
59

Haunter

Nu kijken

Kijk Haunter

Moeite met waar je nou Haunter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haunter

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen Haunter draait?

Samenvatting

Nog een dag en dan zou Lisa Johnson zestien worden, maar ze is gedoemd om eeuwig en altijd vijftien te blijven. Sinds 1985, herleven Lisa en haar familie de dag voor ze vermoord werden, tot Lisa "wakker" wordt en zich realiseert wat er aan de hand is. Wanneer ze het gevoel krijgt dat er iemand achter haar aanzit gaat ze op zoek naar antwoorden in het rijk der levenden….

Regisseur en acteurs

 • Vincenzo Natali portait

  Vincenzo Natali

  Director

 • Abigail Breslin portait

  Abigail Breslin

  Lisa

 • Stephen McHattie portait

  Stephen McHattie

  The Pale Man

 • David Hewlett portait

  David Hewlett

  Olivia's Father

 • David Knoll portrait

  David Knoll

  Edgar

 • Peter Outerbridge portait

  Peter Outerbridge

  Bruce

 • Michelle Nolden portait

  Michelle Nolden

  Carol

 • Samantha Weinstein portait

  Samantha Weinstein

  Frances Nichols

 • Sarah Manninen portait

  Sarah Manninen

  Olivia's Mother

 • Eleanor Zichy portrait

  Eleanor Zichy

  Olivia

 • Peter DaCunha portrait

  Peter DaCunha

  Robbie

 • Marie Dame portrait

  Marie Dame

  Edgar's Mother

 • Martine Campbell portrait

  Martine Campbell

  Olivia's Sister

 • Tadhg McMahon portrait

  Tadhg McMahon

  Edgar's Father

Haunter

Benieuwd naar Haunter? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Haunter draait.

Haunter in de bioscoop

Haunter draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Haunter.

Haunter streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Haunter te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Haunter een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Haunter zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Haunter torrent

Op zoek naar een torrent van Haunter? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Haunter zonder zorgen.

Haunter downloaden

Als Haunter binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Haunter trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Haunter de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.