Haunting in Hollow Creek
%
41

Haunting in Hollow Creek

Kijk Haunting in Hollow Creek

Moeite met waar je nou Haunting in Hollow Creek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zoekende naar inspiratie voor zijn nieuwe boek trekt horrorschrijver Blake Blackman zich terug in een afgelegen hut in de Appalachen. De uit New York afkomstige schrijver hoopt in het gebergte van Noord-Amerika zijn bezieling terug te vinden. Maar in plaats daarvan vindt hij er iets totaal anders. Blackman beleeft een ware nachtmerrie in het geïsoleerde bos.

Regisseur en acteurs

 • Guisela Moro portait

  Guisela Moro

  Director

 • Steve Daron portait

  Steve Daron

  Blake Blackman

 • Guisela Moro portait

  Guisela Moro

  Angelica Santoro

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Seagrass Lambert

 • David Ausem portait

  David Ausem

  Officer Thompson

 • Tony Reichert portait

  Tony Reichert

  Mark Melbourne

 • Alyn Darnay portait

  Alyn Darnay

  Leonard Cunnings

 • Karen Chimato portait

  Karen Chimato

  Kelly

Haunting in Hollow Creek

Haunting in Hollow Creek streamen

Haunting in Hollow Creek streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Haunting in Hollow Creek downloaden

Zin om Haunting in Hollow Creek te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Haunting in Hollow Creek te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Haunting in Hollow Creek torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Haunting in Hollow Creek makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Haunting in Hollow Creek trailer

Wil je er zeker van zijn dat Haunting in Hollow Creek jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.