Les saveurs du Palais
%
64

Les saveurs du Palais

Nu kijken

Kijk Les saveurs du Palais

Moeite met waar je nou Les saveurs du Palais moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les saveurs du Palais

Samenvatting

Hortense Laborie (Catherine Frot) is een gerenommeerde chef-kok uit de Campagne, die tot haar grote verbazing door de Franse president (Jean d'Ormesson) gevraagd wordt voortaan in het Parijse Élysée-paleis zijn maaltijden te bereiden. Ondanks de afgunst van het reeds aanwezige personeel, bevestigt Hortense al snel haar goede reputatie. Met haar authentieke gerechten weet ze de president voor haar te winnen, maar binnen de paleismuren liggen nog veel meer obstakels. HAUTE CUISINE is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de privé-kok van president François Mitterand.

Regisseur en acteurs

 • Christian Vincent portrait

  Christian Vincent

  Director

 • Jean D'ormesson portait

  Jean D'ormesson

  le président de la République

 • Catherine Frot portait

  Catherine Frot

  Hortense

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  David Azoulay

 • Arthur Dupont portait

  Arthur Dupont

  Nicolas Bauvois

 • Jean-Marc Roulot portait

  Jean-Marc Roulot

  Jean-Marc Luchet

 • Arly Jover portait

  Arly Jover

  Mary

 • Brice Fournier portait

  Brice Fournier

  Pascal Lepiq

 • Philippe Uchan portait

  Philippe Uchan

  Coche-Dury

 • Laurent Poitrenaux portait

  Laurent Poitrenaux

  Jean-Michel Salomé

 • Roch Leibovici portait

  Roch Leibovici

  Olivier Moncoulon

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Le photographe John

Les saveurs du Palais

Veel gehoord over Les saveurs du Palais en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Les saveurs du Palais heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Les saveurs du Palais streamen

Wil je Les saveurs du Palais, de movie met Jean D'ormesson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Les saveurs du Palais zelfs gratis kijken.

Les saveurs du Palais downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Les saveurs du Palais ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Les saveurs du Palais er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Les saveurs du Palais torrent

Op zoek naar een torrent van Les saveurs du Palais? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Les saveurs du Palais te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Les saveurs du Palais trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Les saveurs du Palais. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.