Haute Cuisine
%
64

Haute Cuisine

Nu kijken

Kijk Haute Cuisine

Moeite met waar je nou Haute Cuisine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haute Cuisine

Samenvatting

Hortense Laborie (Catherine Frot) is een gerenommeerde chef-kok uit de Campagne, die tot haar grote verbazing door de Franse president (Jean d'Ormesson) gevraagd wordt voortaan in het Parijse Élysée-paleis zijn maaltijden te bereiden. Ondanks de afgunst van het reeds aanwezige personeel, bevestigt Hortense al snel haar goede reputatie. Met haar authentieke gerechten weet ze de president voor haar te winnen, maar binnen de paleismuren liggen nog veel meer obstakels. HAUTE CUISINE is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de privé-kok van president François Mitterand.

Regisseur en acteurs

 • Christian Vincent portrait

  Christian Vincent

  Director

 • Jean D'ormesson portait

  Jean D'ormesson

  le président de la République

 • Catherine Frot portait

  Catherine Frot

  Hortense

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  David Azoulay

 • Arthur Dupont portait

  Arthur Dupont

  Nicolas Bauvois

 • Jean-Marc Roulot portait

  Jean-Marc Roulot

  Jean-Marc Luchet

 • Arly Jover portait

  Arly Jover

  Mary

 • Brice Fournier portait

  Brice Fournier

  Pascal Lepiq

 • Philippe Uchan portait

  Philippe Uchan

  Coche-Dury

 • Laurent Poitrenaux portait

  Laurent Poitrenaux

  Jean-Michel Salomé

 • Roch Leibovici portait

  Roch Leibovici

  Olivier Moncoulon

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Le photographe John

Haute Cuisine

Wil je Haute Cuisine kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Haute Cuisine streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Haute Cuisine niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Haute Cuisine zelfs gratis bekijken.

Haute Cuisine downloaden

Wil je Haute Cuisine ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Haute Cuisine overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Haute Cuisine torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Haute Cuisine is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Haute Cuisine trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Haute Cuisine de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.