Haute Cuisine
%
64

Haute Cuisine

Nu kijken

Kijk Haute Cuisine

Moeite met waar je nou Haute Cuisine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haute Cuisine

Samenvatting

Hortense Laborie (Catherine Frot) is een gerenommeerde chef-kok uit de Campagne, die tot haar grote verbazing door de Franse president (Jean d'Ormesson) gevraagd wordt voortaan in het Parijse Élysée-paleis zijn maaltijden te bereiden. Ondanks de afgunst van het reeds aanwezige personeel, bevestigt Hortense al snel haar goede reputatie. Met haar authentieke gerechten weet ze de president voor haar te winnen, maar binnen de paleismuren liggen nog veel meer obstakels. HAUTE CUISINE is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de privé-kok van president François Mitterand.

Regisseur en acteurs

 • Christian Vincent portrait

  Christian Vincent

  Director

 • Jean D'ormesson portait

  Jean D'ormesson

  le président de la République

 • Catherine Frot portait

  Catherine Frot

  Hortense

 • Hippolyte Girardot portait

  Hippolyte Girardot

  David Azoulay

 • Arthur Dupont portait

  Arthur Dupont

  Nicolas Bauvois

 • Jean-Marc Roulot portait

  Jean-Marc Roulot

  Jean-Marc Luchet

 • Arly Jover portait

  Arly Jover

  Mary

 • Brice Fournier portait

  Brice Fournier

  Pascal Lepiq

 • Philippe Uchan portait

  Philippe Uchan

  Coche-Dury

 • Laurent Poitrenaux portait

  Laurent Poitrenaux

  Jean-Michel Salomé

 • Roch Leibovici portait

  Roch Leibovici

  Olivier Moncoulon

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Le photographe John

Haute Cuisine

Op zoek naar Haute Cuisine? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Haute Cuisine streamen

Het streamen van movies als Haute Cuisine heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Haute Cuisine waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Haute Cuisine dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Haute Cuisine downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Haute Cuisine te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Haute Cuisine torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Haute Cuisine trailer

Weet je nog niet zeker of Haute Cuisine jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.