Hava Nagila - The Movie
%
57

Hava Nagila - The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hava Nagila - The Movie

Moeite met waar je nou Hava Nagila - The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hava Nagila - The Movie

Samenvatting

The untold story of the world's most popular song' is de ondertitel van deze film. Want wie kent het lied niet en heeft het niet gezongen, op school, bij een kampvuur, op feesten en op bruiloften? Maar wat weten we er eigenlijk van? Waar komt het vandaan? Hoe oud is het? De film neemt je mee van de shtetls van Oost-Europa, via de kibboetsen van de jonge staat Israël, naar Amerika, want het is veel meer dan gewoon een liedje. Het beslaat een belangrijke periode uit de geschiedenis vol met hoop en waarden voor de toekomst. Het toont de kracht wat een lied kan betekenen om identiteit te benadrukken en om culturele bruggen te slaan. Ook buiten joodse kringen sloeg het lied aan. Elvis zong het, Lena Horn maakte er een protestsong van. Onder andere Harry Belafonte, Conny Francis, Regina Spektor en Glen Campbell vertellen over de successen die ze met het lied hadden. En tot op de dag van vandaag wordt het nummer in alle delen van de wereld opgevoerd en is het een gewild nummer in het uitgaansleven. Zelfs de Nederlandse gabbergroep Party Animals had er in 1996 een nummer één hit mee! 'Laten we vrolijk zijn', betekent de tekst. Ook de film is, op enkele serieuze momenten na, bijzonder vrolijk en aanstekelijk en levert een fascinerende reis van Oekraïne naar YouTube.

Regisseur en acteurs

 • Roberta Grossman portrait

  Roberta Grossman

  Director

 • Harry Belafonte portait

  Harry Belafonte

  Actor

 • Glen Campbell portait

  Glen Campbell

  Actor

 • Connie Francis portait

  Connie Francis

  Actor

 • The Klezmatics portrait

  The Klezmatics

  Actor

 • Danny Maseng portrait

  Danny Maseng

  Actor

 • Leonard Nimoy portait

  Leonard Nimoy

  Actor

 • Regina Spektor portait

  Regina Spektor

  Actor

Trailers

Hava Nagila - The Movie

Benieuwd naar Hava Nagila - The Movie? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hava Nagila - The Movie kunt bekijken.

Hava Nagila - The Movie streamen

Wil je Hava Nagila - The Movie streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hava Nagila - The Movie gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hava Nagila - The Movie downloaden

movies als Hava Nagila - The Movie kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hava Nagila - The Movie. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hava Nagila - The Movie. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hava Nagila - The Movie torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hava Nagila - The Movie te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hava Nagila - The Movie trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hava Nagila - The Movie je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!