Hava Nagila - The Movie
%
57

Hava Nagila - The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hava Nagila - The Movie

Moeite met waar je nou Hava Nagila - The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hava Nagila - The Movie

Samenvatting

The untold story of the world's most popular song' is de ondertitel van deze film. Want wie kent het lied niet en heeft het niet gezongen, op school, bij een kampvuur, op feesten en op bruiloften? Maar wat weten we er eigenlijk van? Waar komt het vandaan? Hoe oud is het? De film neemt je mee van de shtetls van Oost-Europa, via de kibboetsen van de jonge staat Israël, naar Amerika, want het is veel meer dan gewoon een liedje. Het beslaat een belangrijke periode uit de geschiedenis vol met hoop en waarden voor de toekomst. Het toont de kracht wat een lied kan betekenen om identiteit te benadrukken en om culturele bruggen te slaan. Ook buiten joodse kringen sloeg het lied aan. Elvis zong het, Lena Horn maakte er een protestsong van. Onder andere Harry Belafonte, Conny Francis, Regina Spektor en Glen Campbell vertellen over de successen die ze met het lied hadden. En tot op de dag van vandaag wordt het nummer in alle delen van de wereld opgevoerd en is het een gewild nummer in het uitgaansleven. Zelfs de Nederlandse gabbergroep Party Animals had er in 1996 een nummer één hit mee! 'Laten we vrolijk zijn', betekent de tekst. Ook de film is, op enkele serieuze momenten na, bijzonder vrolijk en aanstekelijk en levert een fascinerende reis van Oekraïne naar YouTube.

Regisseur en acteurs

 • Roberta Grossman portrait

  Roberta Grossman

  Director

 • Harry Belafonte portait

  Harry Belafonte

  Actor

 • Glen Campbell portait

  Glen Campbell

  Actor

 • Connie Francis portait

  Connie Francis

  Actor

 • The Klezmatics portrait

  The Klezmatics

  Actor

 • Danny Maseng portrait

  Danny Maseng

  Actor

 • Leonard Nimoy portait

  Leonard Nimoy

  Actor

 • Regina Spektor portait

  Regina Spektor

  Actor

Trailers

Hava Nagila - The Movie

Zin om Hava Nagila - The Movie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hava Nagila - The Movie te bekijken voor je op een rijtje.

Hava Nagila - The Movie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hava Nagila - The Movie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hava Nagila - The Movie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hava Nagila - The Movie er ook in SD heel goed uit.

Hava Nagila - The Movie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hava Nagila - The Movie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hava Nagila - The Movie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hava Nagila - The Movie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hava Nagila - The Movie torrent

Denk je dat je om Hava Nagila - The Movie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hava Nagila - The Movie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hava Nagila - The Movie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.