Hava Nagila - The Movie
%
57

Hava Nagila - The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hava Nagila - The Movie

Moeite met waar je nou Hava Nagila - The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hava Nagila - The Movie

Samenvatting

The untold story of the world's most popular song' is de ondertitel van deze film. Want wie kent het lied niet en heeft het niet gezongen, op school, bij een kampvuur, op feesten en op bruiloften? Maar wat weten we er eigenlijk van? Waar komt het vandaan? Hoe oud is het? De film neemt je mee van de shtetls van Oost-Europa, via de kibboetsen van de jonge staat Israël, naar Amerika, want het is veel meer dan gewoon een liedje. Het beslaat een belangrijke periode uit de geschiedenis vol met hoop en waarden voor de toekomst. Het toont de kracht wat een lied kan betekenen om identiteit te benadrukken en om culturele bruggen te slaan. Ook buiten joodse kringen sloeg het lied aan. Elvis zong het, Lena Horn maakte er een protestsong van. Onder andere Harry Belafonte, Conny Francis, Regina Spektor en Glen Campbell vertellen over de successen die ze met het lied hadden. En tot op de dag van vandaag wordt het nummer in alle delen van de wereld opgevoerd en is het een gewild nummer in het uitgaansleven. Zelfs de Nederlandse gabbergroep Party Animals had er in 1996 een nummer één hit mee! 'Laten we vrolijk zijn', betekent de tekst. Ook de film is, op enkele serieuze momenten na, bijzonder vrolijk en aanstekelijk en levert een fascinerende reis van Oekraïne naar YouTube.

Regisseur en acteurs

 • Roberta Grossman portrait

  Roberta Grossman

  Director

 • Harry Belafonte portait

  Harry Belafonte

  Actor

 • Glen Campbell portait

  Glen Campbell

  Actor

 • Connie Francis portait

  Connie Francis

  Actor

 • The Klezmatics portrait

  The Klezmatics

  Actor

 • Danny Maseng portrait

  Danny Maseng

  Actor

 • Leonard Nimoy portait

  Leonard Nimoy

  Actor

 • Regina Spektor portait

  Regina Spektor

  Actor

Trailers

Hava Nagila - The Movie

Wil je Hava Nagila - The Movie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hava Nagila - The Movie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hava Nagila - The Movie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hava Nagila - The Movie zelfs gratis bekijken.

Hava Nagila - The Movie downloaden

Wil je Hava Nagila - The Movie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hava Nagila - The Movie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hava Nagila - The Movie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hava Nagila - The Movie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hava Nagila - The Movie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hava Nagila - The Movie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.