He Even Has Your Eyes
%
61

He Even Has Your Eyes

Nu kijken

Kijk He Even Has Your Eyes

Moeite met waar je nou He Even Has Your Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Even Has Your Eyes

Samenvatting

When French-African couple Paul and Sali discover the longed-for baby they are about to adopt is white, family chaos and confrontation ensue.

Regisseur en acteurs

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Director

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Paul Aloka

 • Aïssa Maïga portait

  Aïssa Maïga

  Salimata Aloka

 • Vincent Elbaz portait

  Vincent Elbaz

  Manu

 • Zabou Breitman portait

  Zabou Breitman

  Mme Mallet

 • Guillaume Faure portrait

  Guillaume Faure

  Actor

 • Marie-Sohna Condé portait

  Marie-Sohna Condé

  Mamita

 • Naidra Ayadi portait

  Naidra Ayadi

  Actor

 • Delphine Théodore portait

  Delphine Théodore

  Prune

 • Bass Dhem portait

  Bass Dhem

  Ousmane

 • Marius Benchenafi portrait

  Marius Benchenafi

  Benjamin

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Actor

He Even Has Your Eyes

Benieuwd naar He Even Has Your Eyes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar He Even Has Your Eyes draait.

He Even Has Your Eyes in de bioscoop

He Even Has Your Eyes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor He Even Has Your Eyes.

He Even Has Your Eyes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra He Even Has Your Eyes te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat He Even Has Your Eyes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je He Even Has Your Eyes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

He Even Has Your Eyes torrent

Op zoek naar een torrent van He Even Has Your Eyes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je He Even Has Your Eyes zonder zorgen.

He Even Has Your Eyes downloaden

Als He Even Has Your Eyes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

He Even Has Your Eyes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of He Even Has Your Eyes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.