He Even Has Your Eyes
%
61

He Even Has Your Eyes

Nu kijken

Kijk He Even Has Your Eyes

Moeite met waar je nou He Even Has Your Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Even Has Your Eyes

Samenvatting

When French-African couple Paul and Sali discover the longed-for baby they are about to adopt is white, family chaos and confrontation ensue.

Regisseur en acteurs

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Director

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Paul Aloka

 • Aïssa Maïga portait

  Aïssa Maïga

  Salimata Aloka

 • Vincent Elbaz portait

  Vincent Elbaz

  Manu

 • Zabou Breitman portait

  Zabou Breitman

  Mme Mallet

 • Guillaume Faure portrait

  Guillaume Faure

  Actor

 • Marie-Sohna Condé portait

  Marie-Sohna Condé

  Mamita

 • Naidra Ayadi portait

  Naidra Ayadi

  Actor

 • Delphine Théodore portait

  Delphine Théodore

  Prune

 • Bass Dhem portait

  Bass Dhem

  Ousmane

 • Marius Benchenafi portrait

  Marius Benchenafi

  Benjamin

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Actor

He Even Has Your Eyes

Wil je He Even Has Your Eyes kijken? De movie van Lucien Jean-Baptiste uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om He Even Has Your Eyes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om He Even Has Your Eyes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

He Even Has Your Eyes downloaden

Het downloaden van He Even Has Your Eyes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je He Even Has Your Eyes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

He Even Has Your Eyes streamen

Het streamen van He Even Has Your Eyes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je He Even Has Your Eyes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar He Even Has Your Eyes kijkt. Ideaal!

He Even Has Your Eyes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van He Even Has Your Eyes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

He Even Has Your Eyes trailer

Bekijk eerst even de trailer van He Even Has Your Eyes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.