He Even Has Your Eyes
%
61

He Even Has Your Eyes

Nu kijken

Kijk He Even Has Your Eyes

Moeite met waar je nou He Even Has Your Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor He Even Has Your Eyes

Samenvatting

Wanneer het Frans-Afrikaanse stel Paul en Sali erachter komt dat de baby die ze willen adopteren blank is, leidt dat tot chaos en confrontaties binnen de familie.

Regisseur en acteurs

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Director

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Paul Aloka

 • Aïssa Maïga portait

  Aïssa Maïga

  Salimata Aloka

 • Vincent Elbaz portait

  Vincent Elbaz

  Manu

 • Zabou Breitman portait

  Zabou Breitman

  Mme Mallet

 • Guillaume Faure portait

  Guillaume Faure

  Actor

 • Marie-Sohna Condé portait

  Marie-Sohna Condé

  Mamita

 • Naidra Ayadi portait

  Naidra Ayadi

  Actor

 • Delphine Théodore portait

  Delphine Théodore

  Prune

 • Bass Dhem portait

  Bass Dhem

  Ousmane

 • Marius Benchenafi portait

  Marius Benchenafi

  Benjamin

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Actor

He Even Has Your Eyes

Veel gehoord over He Even Has Your Eyes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt He Even Has Your Eyes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

He Even Has Your Eyes streamen

Wil je He Even Has Your Eyes, de movie met Lucien Jean-Baptiste, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je He Even Has Your Eyes zelfs gratis kijken.

He Even Has Your Eyes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je He Even Has Your Eyes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet He Even Has Your Eyes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

He Even Has Your Eyes torrent

Op zoek naar een torrent van He Even Has Your Eyes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van He Even Has Your Eyes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

He Even Has Your Eyes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van He Even Has Your Eyes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.