He Even Has Your Eyes
%
61

He Even Has Your Eyes

Nu kijken

Kijk He Even Has Your Eyes

Moeite met waar je nou He Even Has Your Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Even Has Your Eyes

Samenvatting

When French-African couple Paul and Sali discover the longed-for baby they are about to adopt is white, family chaos and confrontation ensue.

Regisseur en acteurs

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Director

 • Lucien Jean-Baptiste portait

  Lucien Jean-Baptiste

  Paul Aloka

 • Aïssa Maïga portait

  Aïssa Maïga

  Salimata Aloka

 • Vincent Elbaz portait

  Vincent Elbaz

  Manu

 • Zabou Breitman portait

  Zabou Breitman

  Mme Mallet

 • Guillaume Faure portrait

  Guillaume Faure

  Actor

 • Marie-Sohna Condé portait

  Marie-Sohna Condé

  Mamita

 • Naidra Ayadi portait

  Naidra Ayadi

  Actor

 • Delphine Théodore portait

  Delphine Théodore

  Prune

 • Bass Dhem portait

  Bass Dhem

  Ousmane

 • Marius Benchenafi portrait

  Marius Benchenafi

  Benjamin

 • Michel Jonasz portait

  Michel Jonasz

  Actor

He Even Has Your Eyes

Zin om He Even Has Your Eyes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om He Even Has Your Eyes te bekijken voor je op een rijtje.

He Even Has Your Eyes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je He Even Has Your Eyes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van He Even Has Your Eyes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet He Even Has Your Eyes er ook in SD heel goed uit.

He Even Has Your Eyes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je He Even Has Your Eyes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je He Even Has Your Eyes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je He Even Has Your Eyes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

He Even Has Your Eyes torrent

Denk je dat je om He Even Has Your Eyes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

He Even Has Your Eyes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of He Even Has Your Eyes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.