He Named Me Malala
%
68

He Named Me Malala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Named Me Malala

Moeite met waar je nou He Named Me Malala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Named Me Malala

Samenvatting

He Names Me Malala is een persoonlijk portret van Malala Yousafzai, die gewond raakte toen de Taliban op haar en haar vrienden schoten terwijl ze in een schoolbus zaten in de Swat-vallei in Pakistan. De toen 15-jarige tiener, die doelwit werd omdat ze haar stem liet horen over scholing voor meisjes in Swat-vallei in Pakistan, werd in het hoofd geschoten. Dit zorgde wereldwijd voor veel ophef. Sindsdien is ze, behalve een activist op het gebied van educatie in Pakistan, ook een campagnevoerder voor de rechten van kinderen wereldwijd. Tevens is ze, sinds december 2014, de jongste Nobelprijswinnaar ooit. Een documentaire van Davis Guggenheim, regisseur van Waiting for 'Superman' en het Oscar®winnende An Inconvenient Truth.

Regisseur en acteurs

  • Davis Guggenheim portrait

    Davis Guggenheim

    Director

  • Malala Yousafzai portrait

    Malala Yousafzai

    Actor

Trailers

He Named Me Malala

Wil je He Named Me Malala kijken? De movie van Davis Guggenheim uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om He Named Me Malala op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om He Named Me Malala met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

He Named Me Malala downloaden

Het downloaden van He Named Me Malala is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je He Named Me Malala ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

He Named Me Malala streamen

Het streamen van He Named Me Malala heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je He Named Me Malala online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar He Named Me Malala kijkt. Ideaal!

He Named Me Malala torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van He Named Me Malala. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

He Named Me Malala trailer

Bekijk eerst even de trailer van He Named Me Malala voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.