He Named Me Malala
%
68

He Named Me Malala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Named Me Malala

Moeite met waar je nou He Named Me Malala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Named Me Malala

Samenvatting

He Names Me Malala is een persoonlijk portret van Malala Yousafzai, die gewond raakte toen de Taliban op haar en haar vrienden schoten terwijl ze in een schoolbus zaten in de Swat-vallei in Pakistan. De toen 15-jarige tiener, die doelwit werd omdat ze haar stem liet horen over scholing voor meisjes in Swat-vallei in Pakistan, werd in het hoofd geschoten. Dit zorgde wereldwijd voor veel ophef. Sindsdien is ze, behalve een activist op het gebied van educatie in Pakistan, ook een campagnevoerder voor de rechten van kinderen wereldwijd. Tevens is ze, sinds december 2014, de jongste Nobelprijswinnaar ooit. Een documentaire van Davis Guggenheim, regisseur van Waiting for 'Superman' en het Oscar®winnende An Inconvenient Truth.

Regisseur en acteurs

  • Davis Guggenheim portrait

    Davis Guggenheim

    Director

  • Malala Yousafzai portrait

    Malala Yousafzai

    Actor

Trailers

He Named Me Malala

Benieuwd naar He Named Me Malala? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als He Named Me Malala kunt bekijken.

He Named Me Malala streamen

Wil je He Named Me Malala streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je He Named Me Malala gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

He Named Me Malala downloaden

movies als He Named Me Malala kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar He Named Me Malala. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van He Named Me Malala. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

He Named Me Malala torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om He Named Me Malala te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

He Named Me Malala trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of He Named Me Malala je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!