He Named Me Malala
%
68

He Named Me Malala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Named Me Malala

Moeite met waar je nou He Named Me Malala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Named Me Malala

Samenvatting

He Names Me Malala is een persoonlijk portret van Malala Yousafzai, die gewond raakte toen de Taliban op haar en haar vrienden schoten terwijl ze in een schoolbus zaten in de Swat-vallei in Pakistan. De toen 15-jarige tiener, die doelwit werd omdat ze haar stem liet horen over scholing voor meisjes in Swat-vallei in Pakistan, werd in het hoofd geschoten. Dit zorgde wereldwijd voor veel ophef. Sindsdien is ze, behalve een activist op het gebied van educatie in Pakistan, ook een campagnevoerder voor de rechten van kinderen wereldwijd. Tevens is ze, sinds december 2014, de jongste Nobelprijswinnaar ooit. Een documentaire van Davis Guggenheim, regisseur van Waiting for 'Superman' en het Oscar®winnende An Inconvenient Truth.

Regisseur en acteurs

  • Davis Guggenheim portrait

    Davis Guggenheim

    Director

  • Malala Yousafzai portrait

    Malala Yousafzai

    Actor

Trailers

He Named Me Malala

He Named Me Malala streamen

He Named Me Malala streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

He Named Me Malala downloaden

Zin om He Named Me Malala te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als He Named Me Malala te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

He Named Me Malala torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als He Named Me Malala makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

He Named Me Malala trailer

Wil je er zeker van zijn dat He Named Me Malala jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.