He Named Me Malala
%
68

He Named Me Malala

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Named Me Malala

Moeite met waar je nou He Named Me Malala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Named Me Malala

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

He Names Me Malala is een persoonlijk portret van Malala Yousafzai, die gewond raakte toen de Taliban op haar en haar vrienden schoten terwijl ze in een schoolbus zaten in de Swat-vallei in Pakistan. De toen 15-jarige tiener, die doelwit werd omdat ze haar stem liet horen over scholing voor meisjes in Swat-vallei in Pakistan, werd in het hoofd geschoten. Dit zorgde wereldwijd voor veel ophef. Sindsdien is ze, behalve een activist op het gebied van educatie in Pakistan, ook een campagnevoerder voor de rechten van kinderen wereldwijd. Tevens is ze, sinds december 2014, de jongste Nobelprijswinnaar ooit. Een documentaire van Davis Guggenheim, regisseur van Waiting for 'Superman' en het Oscar®winnende An Inconvenient Truth.

Regisseur en acteurs

  • Davis Guggenheim portrait

    Davis Guggenheim

    Director

  • Malala Yousafzai portrait

    Malala Yousafzai

    Actor

Trailers

He Named Me Malala

Zin om He Named Me Malala lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om He Named Me Malala te bekijken voor je op een rijtje.

He Named Me Malala downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je He Named Me Malala downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van He Named Me Malala. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet He Named Me Malala er ook in SD heel goed uit.

He Named Me Malala streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je He Named Me Malala net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je He Named Me Malala hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je He Named Me Malala helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

He Named Me Malala torrent

Denk je dat je om He Named Me Malala te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

He Named Me Malala trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of He Named Me Malala de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.