He Never Died
%
64

He Never Died

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Never Died

Moeite met waar je nou He Never Died moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Never Died

Samenvatting

A reclusive immortal who needs human flesh but tries to stay clean finds himself cast back into society by a gang of thugs and his estranged daughter.

Regisseur en acteurs

 • Jason Krawczyk portrait

  Jason Krawczyk

  director

 • Steven Ogg portrait

  Steven Ogg

  actor

 • Don Francks portrait

  Don Francks

  actor

 • James Cade portrait

  James Cade

  actor

 • David Richmond-Peck portrait

  David Richmond-Peck

  actor

 • Jordan Todosey portrait

  Jordan Todosey

  actor

 • Kate Greenhouse portrait

  Kate Greenhouse

  actor

 • Booboo Stewart portrait

  Booboo Stewart

  actor

 • Henry Rollins portrait

  Henry Rollins

  actor

Trailers

He Never Died

Zin om He Never Died lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om He Never Died te bekijken voor je op een rijtje.

He Never Died downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je He Never Died downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van He Never Died. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet He Never Died er ook in SD heel goed uit.

He Never Died streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je He Never Died net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je He Never Died hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je He Never Died helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

He Never Died torrent

Denk je dat je om He Never Died te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

He Never Died trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of He Never Died de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.