He Never Died
%
64

He Never Died

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Never Died

Moeite met waar je nou He Never Died moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Never Died

Samenvatting

Jack (HENRY ROLLINS) is in a rut. His existence has been whittled down to sleeping and watching TV and he sees the human race as little more than meat with a pulse. When Jack suddenly finds his long lost daughter taken by the city's crime syndicate, he must combat his inner demons as he embarks on a bloody war path to seek revenge and save her.

Regisseur en acteurs

 • Jason Krawczyk portrait

  Jason Krawczyk

  director

 • Steven Ogg portrait

  Steven Ogg

  actor

 • Don Francks portrait

  Don Francks

  actor

 • James Cade portrait

  James Cade

  actor

 • David Richmond-Peck portrait

  David Richmond-Peck

  actor

 • Jordan Todosey portrait

  Jordan Todosey

  actor

 • Kate Greenhouse portrait

  Kate Greenhouse

  actor

 • Booboo Stewart portrait

  Booboo Stewart

  actor

 • Henry Rollins portrait

  Henry Rollins

  actor

Trailers

He Never Died

Wil je He Never Died kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

He Never Died streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je He Never Died niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je He Never Died zelfs gratis bekijken.

He Never Died downloaden

Wil je He Never Died ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je He Never Died overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

He Never Died torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van He Never Died is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

He Never Died trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of He Never Died de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.