He Never Died
%
64

He Never Died

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk He Never Died

Moeite met waar je nou He Never Died moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor He Never Died

Samenvatting

A reclusive immortal who needs human flesh but tries to stay clean finds himself cast back into society by a gang of thugs and his estranged daughter.

Regisseur en acteurs

 • Jason Krawczyk portrait

  Jason Krawczyk

  director

 • Steven Ogg portrait

  Steven Ogg

  actor

 • Don Francks portrait

  Don Francks

  actor

 • James Cade portrait

  James Cade

  actor

 • David Richmond-Peck portrait

  David Richmond-Peck

  actor

 • Jordan Todosey portrait

  Jordan Todosey

  actor

 • Kate Greenhouse portrait

  Kate Greenhouse

  actor

 • Booboo Stewart portrait

  Booboo Stewart

  actor

 • Henry Rollins portrait

  Henry Rollins

  actor

Trailers

He Never Died

Benieuwd naar He Never Died? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar He Never Died draait.

He Never Died in de bioscoop

He Never Died draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor He Never Died.

He Never Died streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra He Never Died te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat He Never Died een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je He Never Died zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

He Never Died torrent

Op zoek naar een torrent van He Never Died? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je He Never Died zonder zorgen.

He Never Died downloaden

Als He Never Died binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

He Never Died trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of He Never Died de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.