Head in the Clouds
%
66

Head in the Clouds

Nu kijken

Kijk Head in the Clouds

Moeite met waar je nou Head in the Clouds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Head in the Clouds

Samenvatting

De Ierse Guy studeert in 1933 aan de universiteit van Cambridge. Zijn leven verandert wanneer hij er de bloedmooie Gilda Bessé leert kennen. Zij is de dochter van een Franse aristocraat en werd opgevoed door haar Amerikaanse moeder. Gilda is erg populair en de mannen vallen bij bosjes voor haar. Maar ze kiest voor Guy. Ze verliezen contact wanneer Gilda terug naar huis keert na de dood van haar moeder. Jaren later nodigt Gilda hem uit om naar Parijs af te zakken. Gilda loopt er in de kijker door haar bijzondere fotografie. Ze woont er samen met het Spaanse fotomodel Mia en verslindt de ene man na de andere. Op dat moment woedt de Spaanse burgeroorlog in alle hevigheid. Guy besluit met Mia naar de conflictzone te trekken, waardoor hun wegen alweer scheiden. Zes jaar later werkt Guy als spion in Parijs voor de Britse intelligentiedienst. Hij ontdekt dat Gilda nog steeds in haar oude flat woont en een relatie heeft met een nazi-officier ...

Head in the Clouds

Benieuwd naar Head in the Clouds? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Head in the Clouds kunt bekijken.

Head in the Clouds streamen

Wil je Head in the Clouds streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Head in the Clouds gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Head in the Clouds downloaden

movies als Head in the Clouds kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Head in the Clouds. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Head in the Clouds. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Head in the Clouds torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Head in the Clouds te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Head in the Clouds trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Head in the Clouds je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!