Head Office
%
55

Head Office

Kijk Head Office

Moeite met waar je nou Head Office moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In this comic take on big-business wheelings and dealings, an ambitious senator's son (Judge Reinhold) moves up the corporate ladder through undeserved promotions. But against his better judgment, he falls for a woman (the chairman's daughter, no less) who's leading a protest against the company's shady business practices. "Saturday Night Live" writer-performer Michael O'Donoghue scripted this satire co-starring Danny DeVito and Jane Seymour.

Regisseur en acteurs

 • Ken Finkleman portait

  Ken Finkleman

  Director

 • Judge Reinhold portait

  Judge Reinhold

  Jack Issel

 • Lori-Nan Engler portait

  Lori-Nan Engler

  Rachel Helmes

 • Eddie Albert portait

  Eddie Albert

  Pete Helmes

 • Merritt Butrick portait

  Merritt Butrick

  John Hudson

 • Rick Moranis portait

  Rick Moranis

  Howard Gross

 • Ron Frazier portait

  Ron Frazier

  Bob Nixon

 • Richard Masur portait

  Richard Masur

  Max Landsberger

 • Jane Seymour portait

  Jane Seymour

  Jane Caldwell

 • Danny DeVito portait

  Danny DeVito

  Frank Stedman

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Mike Hoover

Head Office

Veel gehoord over Head Office en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Head Office heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Head Office streamen

Wil je Head Office, de movie met Judge Reinhold, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Head Office zelfs gratis kijken.

Head Office downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Head Office ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Head Office er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Head Office torrent

Op zoek naar een torrent van Head Office? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Head Office te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Head Office trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Head Office. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.