Head Office
%
55

Head Office

Kijk Head Office

Moeite met waar je nou Head Office moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In this comic take on big-business wheelings and dealings, an ambitious senator's son (Judge Reinhold) moves up the corporate ladder through undeserved promotions. But against his better judgment, he falls for a woman (the chairman's daughter, no less) who's leading a protest against the company's shady business practices. "Saturday Night Live" writer-performer Michael O'Donoghue scripted this satire co-starring Danny DeVito and Jane Seymour.

Regisseur en acteurs

 • Ken Finkleman portrait

  Ken Finkleman

  Director

 • Judge Reinhold portait

  Judge Reinhold

  Jack Issel

 • Lori-Nan Engler portrait

  Lori-Nan Engler

  Rachel Helmes

 • Eddie Albert portait

  Eddie Albert

  Pete Helmes

 • Merritt Butrick portait

  Merritt Butrick

  John Hudson

 • Rick Moranis portait

  Rick Moranis

  Howard Gross

 • Ron Frazier portrait

  Ron Frazier

  Bob Nixon

 • Richard Masur portait

  Richard Masur

  Max Landsberger

 • Jane Seymour portait

  Jane Seymour

  Jane Caldwell

 • Danny DeVito portait

  Danny DeVito

  Frank Stedman

 • Wallace Shawn portait

  Wallace Shawn

  Mike Hoover

Head Office

Zin om Head Office lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Head Office te bekijken voor je op een rijtje.

Head Office downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Head Office downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Head Office. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Head Office er ook in SD heel goed uit.

Head Office streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Head Office net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Head Office hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Head Office helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Head Office torrent

Denk je dat je om Head Office te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Head Office trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Head Office de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.