Lions Heart
%
70

Lions Heart

Nu kijken

Kijk Lions Heart

Moeite met waar je nou Lions Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lions Heart

Samenvatting

When a short-statured man enchants an average-size woman, the two engage in a thrilling relationship marred by meddlers and their own insecurities.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Laura Birn portait

  Laura Birn

  Sari

 • Peter Franzén portait

  Peter Franzén

  Teppo

 • Pamela Tola portait

  Pamela Tola

  Tolli

 • Jasper Pääkkönen portait

  Jasper Pääkkönen

  Harri

 • Jussi Vatanen portait

  Jussi Vatanen

  Kulmala

 • Mikko Neuvonen portrait

  Mikko Neuvonen

  Daniel

 • Laura Munsterhjelm portrait

  Laura Munsterhjelm

  Doctor

 • Timo Lavikainen portait

  Timo Lavikainen

  Olli

 • Jani Toivola portrait

  Jani Toivola

  Salif

 • Deogracias Masomi portrait

  Deogracias Masomi

  Ahmed

Lions Heart

Benieuwd naar Lions Heart? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Lions Heart draait.

Lions Heart in de bioscoop

Lions Heart draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Lions Heart.

Lions Heart streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Lions Heart te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Lions Heart een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Lions Heart zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Lions Heart torrent

Op zoek naar een torrent van Lions Heart? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Lions Heart zonder zorgen.

Lions Heart downloaden

Als Lions Heart binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Lions Heart trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Lions Heart de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.