Lions Heart
%
70

Lions Heart

Nu kijken

Kijk Lions Heart

Moeite met waar je nou Lions Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lions Heart

Samenvatting

When a short-statured man enchants an average-size woman, the two engage in a thrilling relationship marred by meddlers and their own insecurities.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Laura Birn portait

  Laura Birn

  Sari

 • Peter Franzén portait

  Peter Franzén

  Teppo

 • Pamela Tola portait

  Pamela Tola

  Tolli

 • Jasper Pääkkönen portait

  Jasper Pääkkönen

  Harri

 • Jussi Vatanen portait

  Jussi Vatanen

  Kulmala

 • Mikko Neuvonen portrait

  Mikko Neuvonen

  Daniel

 • Laura Munsterhjelm portrait

  Laura Munsterhjelm

  Doctor

 • Timo Lavikainen portait

  Timo Lavikainen

  Olli

 • Jani Toivola portrait

  Jani Toivola

  Salif

 • Deogracias Masomi portrait

  Deogracias Masomi

  Ahmed

Lions Heart

Op zoek naar Lions Heart? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Lions Heart streamen

Het streamen van movies als Lions Heart heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Lions Heart waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Lions Heart dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Lions Heart downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Lions Heart te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Lions Heart torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Lions Heart trailer

Weet je nog niet zeker of Lions Heart jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.