Heart Of Dixie
%
52

Heart Of Dixie

Bekijk de trailer

Kijk Heart Of Dixie

Moeite met waar je nou Heart Of Dixie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set at a Southern college during the 1950s, three co-eds (Ally Sheedy, Virginia Madsen and Phoebe Cates) re-assess their values in light of the burgeoning civil rights movement.

Regisseur en acteurs

 • Martin Davidson portait

  Martin Davidson

  Director

 • Ally Sheedy portait

  Ally Sheedy

  Maggie DeLoach

 • Don Michael Paul portait

  Don Michael Paul

  Boots Claibourne

 • Virginia Madsen portait

  Virginia Madsen

  Delia June Curry

 • Phoebe Cates portait

  Phoebe Cates

  Aiken Reed

 • Treat Williams portait

  Treat Williams

  Hoyt Cunningham

 • Kyle Secor portait

  Kyle Secor

  Charles Payton 'Tuck' Tucker

 • Peter Berg portait

  Peter Berg

  Jenks

 • Kurtwood Smith portait

  Kurtwood Smith

  Professor Flournoy

 • Richard Bradford portait

  Richard Bradford

  Judge Claibourne

 • Barbara Babcock portait

  Barbara Babcock

  Coralee Claibourne

Trailers

Heart Of Dixie

Op zoek naar Heart Of Dixie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Heart Of Dixie streamen

Het streamen van movies als Heart Of Dixie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Heart Of Dixie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Heart Of Dixie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Heart Of Dixie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Heart Of Dixie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Heart Of Dixie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Heart Of Dixie trailer

Weet je nog niet zeker of Heart Of Dixie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.