Heart of Now
%
54

Heart of Now

Kijk Heart of Now

Moeite met waar je nou Heart of Now moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A beautiful woman with a profound longing for a sense of family falls into a downward spiral where she confronts her father figure and the emotional wounds concealed over a decade ago. The two retreat from the city into the vast and barren desert to fully expose their past and discover what it means to be in the Heart of Now. Immaculate direction by Zak Forsman with stunning performances by Marion Kerr as Amber and Kelly McCracken as Gabe.

Regisseur en acteurs

 • Zak Forsman portrait

  Zak Forsman

  Director

 • Marion Kerr portrait

  Marion Kerr

  Amber

 • Kelly McCracken portrait

  Kelly McCracken

  Gabe

 • Jason L. Brandt portrait

  Jason L. Brandt

  Tobey

 • Dusty Sorg portrait

  Dusty Sorg

  Edwin

 • Mary Elise Hayden portrait

  Mary Elise Hayden

  Monica

 • Jonathan Erickson Eisley portait

  Jonathan Erickson Eisley

  Andrew

 • Gina Marie Gian portrait

  Gina Marie Gian

  Maggie

 • Alison Haislip portait

  Alison Haislip

  Jamie

 • Laura Laurent portrait

  Laura Laurent

  Philomena

 • John T. Woods portait

  John T. Woods

  Noah

Heart of Now

Wil je Heart of Now kijken? De movie van Zak Forsman uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heart of Now op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heart of Now met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heart of Now downloaden

Het downloaden van Heart of Now is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heart of Now ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heart of Now streamen

Het streamen van Heart of Now heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heart of Now online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heart of Now kijkt. Ideaal!

Heart of Now torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heart of Now. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heart of Now trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heart of Now voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.