Heart of Now
%
54

Heart of Now

Nu kijken

Kijk Heart of Now

Moeite met waar je nou Heart of Now moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heart of Now

Samenvatting

A beautiful woman with a profound longing for a sense of family falls into a downward spiral where she confronts her father figure and the emotional wounds concealed over a decade ago. The two retreat from the city into the vast and barren desert to fully expose their past and discover what it means to be in the Heart of Now. Immaculate direction by Zak Forsman with stunning performances by Marion Kerr as Amber and Kelly McCracken as Gabe.

Regisseur en acteurs

 • Zak Forsman portrait

  Zak Forsman

  Director

 • Marion Kerr portrait

  Marion Kerr

  Amber

 • Kelly McCracken portrait

  Kelly McCracken

  Gabe

 • Jason L. Brandt portrait

  Jason L. Brandt

  Tobey

 • Dusty Sorg portrait

  Dusty Sorg

  Edwin

 • Mary Elise Hayden portrait

  Mary Elise Hayden

  Monica

 • Jonathan Erickson Eisley portait

  Jonathan Erickson Eisley

  Andrew

 • Gina Marie Gian portrait

  Gina Marie Gian

  Maggie

 • Alison Haislip portait

  Alison Haislip

  Jamie

 • Laura Laurent portrait

  Laura Laurent

  Philomena

 • John T. Woods portait

  John T. Woods

  Noah

Heart of Now

Zin om Heart of Now lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Heart of Now te bekijken voor je op een rijtje.

Heart of Now downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Heart of Now downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heart of Now. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Heart of Now er ook in SD heel goed uit.

Heart of Now streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Heart of Now net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Heart of Now hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Heart of Now helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Heart of Now torrent

Denk je dat je om Heart of Now te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Heart of Now trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Heart of Now de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.