Heartbeat
%
71

Heartbeat

Bekijk de trailer

Kijk Heartbeat

Moeite met waar je nou Heartbeat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A surrealistic journey into the experiences and reflections of a documentary filmmaker as he evaluates the people and places that have made up his life. Alternatively, a 65 minute feature made up of songs from Don Johnson's record of the same name.

Regisseur en acteurs

 • John Nicolella portait

  John Nicolella

  Director

 • Don Johnson portait

  Don Johnson

  Documentary Filmmaker

 • Paul Shaffer portait

  Paul Shaffer

  Filmmaker's Assistant

 • Giancarlo Esposito portait

  Giancarlo Esposito

  Gang Member #1

 • Lori Singer portait

  Lori Singer

  Filmmaker's Wife

 • Sandahl Bergman portait

  Sandahl Bergman

  Filmmaker's Mother

 • David Carradine portait

  David Carradine

  Man Playing Dice

 • Willie Nelson portait

  Willie Nelson

  Himself

 • Luis Guzmán portait

  Luis Guzmán

  Gang Member #2

 • Dweezil Zappa portait

  Dweezil Zappa

  Band Performer

 • Angela Alvarado portait

  Angela Alvarado

  Prostitute

 • Moon Unit Zappa portait

  Moon Unit Zappa

  Band Performer

Trailers

Heartbeat

Op zoek naar Heartbeat? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Heartbeat streamen

Het streamen van movies als Heartbeat heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Heartbeat waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Heartbeat dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Heartbeat downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Heartbeat te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Heartbeat torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Heartbeat trailer

Weet je nog niet zeker of Heartbeat jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.