Heartbeat
%
57

Heartbeat

Kijk Heartbeat

Moeite met waar je nou Heartbeat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adrian en Steven zijn een gelukkig getrouwd stel. Steven heeft een traumatische jeugd gehad en heeft daarom gezworen nooit zelf kinderen te krijgen. Als Adrian onverwachts zwanger blijkt te zijn, verlaat hij haar.

Regisseur en acteurs

 • Michael Miller portrait

  Michael Miller

  Director

 • John Ritter portait

  John Ritter

  Bill Grant

 • Polly Draper portait

  Polly Draper

  Adrian Towers

 • Kevin Kilner portait

  Kevin Kilner

  Steven Towers

 • Michael Lembeck portait

  Michael Lembeck

  Lembeck, Michael

 • Nancy Morgan portait

  Nancy Morgan

  Zelda

 • Christian Cousins portrait

  Christian Cousins

  Tommy Grant

Heartbeat

Benieuwd naar Heartbeat? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Heartbeat kunt bekijken.

Heartbeat streamen

Wil je Heartbeat streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Heartbeat gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Heartbeat downloaden

movies als Heartbeat kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Heartbeat. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heartbeat. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Heartbeat torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Heartbeat te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Heartbeat trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Heartbeat je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!