Heartbeat
%
57

Heartbeat

Kijk Heartbeat

Moeite met waar je nou Heartbeat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adrian en Steven zijn een gelukkig getrouwd stel. Steven heeft een traumatische jeugd gehad en heeft daarom gezworen nooit zelf kinderen te krijgen. Als Adrian onverwachts zwanger blijkt te zijn, verlaat hij haar.

Regisseur en acteurs

 • Michael Miller portrait

  Michael Miller

  Director

 • John Ritter portait

  John Ritter

  Bill Grant

 • Polly Draper portait

  Polly Draper

  Adrian Towers

 • Kevin Kilner portait

  Kevin Kilner

  Steven Towers

 • Michael Lembeck portait

  Michael Lembeck

  Lembeck, Michael

 • Nancy Morgan portait

  Nancy Morgan

  Zelda

 • Christian Cousins portrait

  Christian Cousins

  Tommy Grant

Heartbeat

Zin om Heartbeat lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Heartbeat te bekijken voor je op een rijtje.

Heartbeat downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Heartbeat downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heartbeat. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Heartbeat er ook in SD heel goed uit.

Heartbeat streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Heartbeat net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Heartbeat hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Heartbeat helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Heartbeat torrent

Denk je dat je om Heartbeat te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Heartbeat trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Heartbeat de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.