Heartbeats
%
60

Heartbeats

Nu kijken

Kijk Heartbeats

Moeite met waar je nou Heartbeats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heartbeats

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De Amerikaanse Kelli houdt van dansen. Nadat haar broer vijf jaar geleden overleed, studeerde ze omwille van de familie rechten, maar zette deze studie plots stop en wijdde zich in het geheim opnieuw aan haar passie. Omdat ze hier niets over zei, reageren haar ouders enorm teleurgesteld wanneer de leugen uitkomt. Michelle en Richard nemen hun dochter vervolgens mee naar een bruiloft in India, maar met de voorbereiding voor de boeg voor een belangrijk optreden, is Kelli in een verschrikkelijk slechte stemming.

Regisseur en acteurs

 • Duane Adler portrait

  Duane Adler

  Director

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Actor

 • Amitash Pradhan portrait

  Amitash Pradhan

  Actor

 • Justin Chon portait

  Justin Chon

  Actor

 • Daphne Zuniga portait

  Daphne Zuniga

  Actor

Heartbeats

Op zoek naar Heartbeats? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Heartbeats streamen

Het streamen van movies als Heartbeats heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Heartbeats waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Heartbeats dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Heartbeats downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Heartbeats te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Heartbeats torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Heartbeats trailer

Weet je nog niet zeker of Heartbeats jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.