Heartbeats
%
60

Heartbeats

Nu kijken

Kijk Heartbeats

Moeite met waar je nou Heartbeats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heartbeats

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De Amerikaanse Kelli houdt van dansen. Nadat haar broer vijf jaar geleden overleed, studeerde ze omwille van de familie rechten, maar zette deze studie plots stop en wijdde zich in het geheim opnieuw aan haar passie. Omdat ze hier niets over zei, reageren haar ouders enorm teleurgesteld wanneer de leugen uitkomt. Michelle en Richard nemen hun dochter vervolgens mee naar een bruiloft in India, maar met de voorbereiding voor de boeg voor een belangrijk optreden, is Kelli in een verschrikkelijk slechte stemming.

Regisseur en acteurs

 • Duane Adler portrait

  Duane Adler

  Director

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Actor

 • Amitash Pradhan portrait

  Amitash Pradhan

  Actor

 • Justin Chon portait

  Justin Chon

  Actor

 • Daphne Zuniga portait

  Daphne Zuniga

  Actor

Heartbeats

Heartbeats streamen

Heartbeats streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Heartbeats downloaden

Zin om Heartbeats te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Heartbeats te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Heartbeats torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Heartbeats makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Heartbeats trailer

Wil je er zeker van zijn dat Heartbeats jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.