Heartbeats
%
60

Heartbeats

Nu kijken

Kijk Heartbeats

Moeite met waar je nou Heartbeats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heartbeats

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De Amerikaanse Kelli houdt van dansen. Nadat haar broer vijf jaar geleden overleed, studeerde ze omwille van de familie rechten, maar zette deze studie plots stop en wijdde zich in het geheim opnieuw aan haar passie. Omdat ze hier niets over zei, reageren haar ouders enorm teleurgesteld wanneer de leugen uitkomt. Michelle en Richard nemen hun dochter vervolgens mee naar een bruiloft in India, maar met de voorbereiding voor de boeg voor een belangrijk optreden, is Kelli in een verschrikkelijk slechte stemming.

Regisseur en acteurs

 • Duane Adler portrait

  Duane Adler

  Director

 • Krystal Ellsworth portait

  Krystal Ellsworth

  Actor

 • Amitash Pradhan portrait

  Amitash Pradhan

  Actor

 • Justin Chon portait

  Justin Chon

  Actor

 • Daphne Zuniga portait

  Daphne Zuniga

  Actor

Heartbeats

Wil je Heartbeats kijken? De movie van Duane Adler uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Heartbeats op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Heartbeats met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Heartbeats downloaden

Het downloaden van Heartbeats is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Heartbeats ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Heartbeats streamen

Het streamen van Heartbeats heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Heartbeats online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Heartbeats kijkt. Ideaal!

Heartbeats torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Heartbeats. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Heartbeats trailer

Bekijk eerst even de trailer van Heartbeats voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.