Heartbound

Heartbound

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heartbound

Moeite met waar je nou Heartbound moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heartbound

Samenvatting

In noordelijk Jutland leven ruim negenhonderd Thaise vrouwen die getrouwd zijn met Denen. Die opmerkelijke trend startte 25 jaar geleden toen Sommai, een voormalige Thaise prostituée, trouwde met Niels uit Jutland. Sindsdien koppelt Sommai eenzame Jutse mannen aan arme Thaise vrouwen uit haar woonplaats. De bekroonde regisseur Janus Metz (Armadillo, Borg McEnroe) en zijn vrouw, de antropologe Sine Plambech, volgden tien jaar lang vier van deze Thais-Deense stellen. Het resultaat is een intieme en aangrijpende kroniek over liefde en romantiek, dromen en tegenslagen, leven en dood en wat het begrip familie in diverse culturen inhoudt.

Regisseur en acteurs

  • Janus Metz Pedersen portrait

    Janus Metz Pedersen

    Director

  • Sine Plambech portrait

    Sine Plambech

    Director

Trailers

Heartbound

Heartbound streamen

Heartbound streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Heartbound downloaden

Zin om Heartbound te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Heartbound te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Heartbound torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Heartbound makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Heartbound trailer

Wil je er zeker van zijn dat Heartbound jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.