Heartless
%
54

Heartless

Kijk Heartless

Moeite met waar je nou Heartless moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Heartless is a Bollywood film directed by Shekhar Suman. It stars himself along with his son, Adhyayan Suman, Ariana Ayam, Deepti Naval, Om Puri and Madan Jain. It released on 7 February 2014. The film focuses on anaesthesia awareness, a medical condition where a patient cannot move his body, but can hear and understand all that's happening around him/her. The film in loosely inspired from 2007 Hollywood medical thriller Awake.

Heartless

Heartless streamen

Heartless streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Heartless downloaden

Zin om Heartless te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Heartless te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Heartless torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Heartless makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Heartless trailer

Wil je er zeker van zijn dat Heartless jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.