Heartless
%
54

Heartless

Kijk Heartless

Moeite met waar je nou Heartless moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Heartless is a Bollywood film directed by Shekhar Suman. It stars himself along with his son, Adhyayan Suman, Ariana Ayam, Deepti Naval, Om Puri and Madan Jain. It released on 7 February 2014. The film focuses on anaesthesia awareness, a medical condition where a patient cannot move his body, but can hear and understand all that's happening around him/her. The film in loosely inspired from 2007 Hollywood medical thriller Awake.

Heartless

Veel gehoord over Heartless en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Heartless heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Heartless streamen

Wil je Heartless, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Heartless zelfs gratis kijken.

Heartless downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Heartless ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Heartless er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Heartless torrent

Op zoek naar een torrent van Heartless? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Heartless te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Heartless trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Heartless. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.